H Eva Mendes γιορτάζει τα 10 χρόνια της με τον Ryan Gosling με μια σπάνια ανάρτηση!
Hollywood

H Eva Mendes γιορτάζει τα 10 χρόνια της με τον Ryan Gosling με μια σπάνια ανάρτηση!

Η Eva Mendes επιλέγει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Ryan Gosling. Μια από τις σπάνιες φορές που συμβαίνει αυτό. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην ταινία "The Place Beyond the Pines" του 2012. 

Τη γνωριμία της με τον Ryan Gosling μνημόνευσε η ηθοποιός Eva Mendes με αφορμή τα 10 χρόνια από τη γνωριμία τους στην ταινία «The Place Beyond the Pines».

Μάλιστα ο ηθοποιός που γνώρισε τότε η διάσημη σταρ του Hollywood έμελε να γίνει ο σύζυγός της και μαζί να αποκτήσουν δυο υπέροχες κόρες.

1675217166138-321965601-Eva-Mendes.jpg

Η 49χρονη ηθοποιός, που είναι στην κορυφή της λίστας των πιο σέξι γυναικών, σε μια από τις σπάνιες προσωπικές της αναρτήσεις, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, από τα γυρίσματα της ταινιας «The Place Beyond the Pines» (2012), στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον 42χρονο ηθοποιό. Οι δυο τους υποδύονταν δυο εραστές, την Romina και τον Luke.

Λίγο καιρό μετά από τα γυρίσματα της ταινίας, τον Σεπτέμβριο του 2011, οι δύο ηθοποιοί ξεκίνησαν τη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/Cqn8qJCLKHH

«Luke & Romina», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία περιλαμβάνει εννέα εικόνες, ανάμεσά τους και μία στην οποία ποζάρουν αγκαλιά με ένα βρέφος, που έπαιζε στην ταινία.

«Η Mi socia @scondito μόλις μου έστειλε αυτό λέγοντάς μου ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που βγήκε αυτή η ταινία», πρόσθεσε η Mendes, κάνοντας tag μια φίλη της στη δημοσίευση. «Αισθάνομαι σαν να έχουν περάσει αιώνες», έγραψε.

Πολλοί από τους θαυμαστές των δυο σταρ σχολίασαν την ανάρτησή της, αποθεώνοντάς τους και εκφράζοντας τη λατρεία τους προς το ζευγάρι.

eva-mendes-at-13th-espy-awards-press-room-at-kodak-theatre-in-hollywood-2005-10.jpg

Εν τω μευταξύ, το ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους, σχεδόν μυστική και άργησε πολύ ακόμα και να επιβεβαιώσει το γάμο του.

Σημειώνεται ότι η Eva Mendes αποκάλεσε τον Ryan Gosling «σύζυγό» της για πρώτη φορά δημόσια κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του τον Νοέμβριο του 2022.

1675193282127-663540482-gosling.jpg

Οι δυο κόρες τους, η Esmeralda Amada Gosling, που γεννήθηκε το 2014 και η Αmada Lee Gosling που γεννήθηκε το 2016, έχουν επισφραγίσει την αγάπη τους και έχουν κάνει τον δεσμό τους ακόμα πιο ισχυρό.

Η Eva Mendes δεν συνηθίζει να αναρτά φωτογραφίες και υλικό που να αφορά τον σύζυγό της. Μια ακόμη σπάνια φορά που συνέβη αυτό ήταν όταν ανέβασε τη φωτογραφία του Ryan Gosling ως Κεν καθώς είναι ο ρόλος του στη νέα ταινία της Barbie στην οποία πρωταγωνιστεί.

https://www.instagram.com/p/Ce16Os3PCtv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved