Έτσι θα είναι 7 + 1 διάσημα πρόσωπα όταν γεράσουν – Φωτογραφίες επεξεργασμένες με τεχνητή νοημοσύνη
Hollywood

Έτσι θα είναι 7 + 1 διάσημα πρόσωπα όταν γεράσουν – Φωτογραφίες επεξεργασμένες με τεχνητή νοημοσύνη

Έχουμε ξαναδεί σχετικές φωτογραφίες διάσημων προσώπων αλλά με φίλτρο του Instagram.

Αυτές όμως οι φωτογραφίες διάσημων προσώπων έχουν επεξεργαστεί και τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) και μας δείχνει πώς ακριβώς θα είναι όταν έρθει η ώρα του… γήρατος!

Ο Άλπερ Γιεσιλτάς, ένας Τούρκος δικηγόρος και φωτογράφος, χρησιμοποίησε ως εργαλείο την τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) για να δείξει πώς θα είναι τα πρόσωπα διάσημων προσωπικοτήτων όταν θα αρχίσουν να γερνάνε.

https://www.instagram.com/p/CmhbObGIekY

Και αυτά που επέλεξε ανάμεσά τους, ο Robert Pattinson αλλά και ο Ronaldo παραμένουν γοητευτικότατα! Στη σειρά του Young Age(d), βλέπουμε διάσημους ηθοποιούς και όχι μόνο να έχουν ρυτίδες στο πρόσωπο και άσπρα μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CnFqPVNIvKX

Δες τις φωτογραφίες

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μερικές από τις φωτογραφίες μου έχουν επεξεργαστεί παγκοσμίως σε βιβλία, περιοδικά, εκθέσεις και ιστότοπους και βραβεύτηκαν σε αρκετούς διαγωνισμούς φωτογραφίας. Μπορεί να έχετε ακούσει για τα προηγούμενα έργα μου που ονομάζονταν " Σαν να μη συνέβη τίποτα " στα οποία απεικονίζω πώς θα έμοιαζαν μερικές από τις χαμένες διασημότητες αν ζούσαν σήμερα και το " Thisness " στο οποίο απεικονίζω πώς θα έμοιαζαν ορισμένοι εμβληματικοί άνθρωποι αν ζούσαν στην εποχή μας αντί να ζουν στη δική τους, την οποία δημοσίευσα για πρώτη φορά στο Bored Panda.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πρώτη συλλογή εικόνων του νέου μου έργου που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη που ονομάζεται "Young Age(d)". Πίσω από αυτό το έργο κρύβεται το ερώτημα "Πώς θα φαίνονται μερικοί από τους νέους που γνωρίζουμε σε μερικές δεκαετίες από τώρα;», έγραψε ο ίδιος στο boredpanda.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved