Ο Τζέιμι Όλιβερ παντρεύτηκε ξανά τη σύζυγό του μετά από 23 ολόκληρα χρόνια! Οι απίθανες φωτό!
Hollywood

Ο Τζέιμι Όλιβερ παντρεύτηκε ξανά τη σύζυγό του μετά από 23 ολόκληρα χρόνια! Οι απίθανες φωτό!

Την επί 23 χρόνια σύζυγό του ξαναπαντρεύτηκε ο Τζέιμι Όλιβερ, θέλοντας να ανανεώσει τους όρκους αγάπης και αφοσίωσης που είχαν δώσει. 

Η τελετή έγινε στο Soneva Fushi, ένα από τα απαράμιλλης ομορφιάς νησιά των Μαλδιβών που έχει ανακηρυχθεί από την Unesco ως σπάνιος βιότοπος παγκοσμίως. Καλεσμένοι ήταν μόνο τα παιδιά τους και ο διάσημος μοιράστηκε με τους followers του υπέροχα φωτογραφικά στιγμιότυπα με φόντο το υπέροχο εξωτικό τοπίο.

Μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε:

«Καλημέρα, εγώ και η Τζουλς παντρευτήκαμε ξανά! Ναι, μετά από 23 χρόνια μαζί, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή να γιορτάσουμε και να ανανεώσουμε τους γαμήλιους όρκους μας πριν τα παιδιά της εγκαταλείψουν την οικογενειακή εστία. Ήταν πραγματικά ξεχωριστή στιγμή, αστεία και ρομαντική, με τις λέξει στην τελετή να έχουν ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα μετά από τόσα χρόνια μαζί. Μοιάζει σαν να ήταν μόλις χθες από την ημέρα του πρώτου μας γάμου και θέλαμε τώρα να κρατήσουμε την τελετή πριβέ και μακριά από τους παπαράτσι όμως θέλαμε να μοιραστούμε αυτές τις εικόνες μαζί σας αυτό το Πάσχα. Πάντα ονειρευόμασταν να πάμε στις Μαλδίβες και ήταν ακριβώς όπως είχαμε ονειρευτεί, απλά τέλεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που έκαναν αυτή τη στιγμή μοναδική και αξέχαστη».

Στις αναμνηστικές φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, ο Τζέιμι Όλιβερ και η σύζυγός του Τζουλς είχαν στο πλευρό τους τα πέντε παιδιά τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved