O Matthew McConaughey είχε την πιο τρομακτική πτήση της ζωής του
Hollywood

O Matthew McConaughey είχε την πιο τρομακτική πτήση της ζωής του

Οι αναταράξεις ήταν τόσο έντονες στην πτήση που επέβενε ο Matthew McConaughey, που επτά επιβάτες κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Και ποιος δεν θα τρόμαζε αν του συνέβαινε κάτι σαν αυτό με το οποίο ήρθε αντιμέτωπος ο πασίγνωστος σταρ του Χόλιγουντ Matthew McConaughey.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε μια πολύ τρομακτική εμπειρία και κανείς δεν θα μπορούσε να συγκρατήσει την ψυχραιμία του αν ζούσε κάτι αντίστοιχο.

Πριν από περίπου ένα μήνα ταξίδεψε μαζί με τη σύζυγό του Camila Alves, από το Τέξας των ΗΠΑ στη Φρανκφούρτη και η πτήση τους είχε τόσο έντονες αναταράξεις, που επτά συνεπιβάτες τος κατέληξαν στο νοσοκομείο.

«Η βαρύτητα ήταν μηδενική» είπε αργότερα σε μια συνέντευξή του ο 53χρονος ηθοποιός. «Το αεροπλάνο έχασε ύψος πάνω από 1 χλμ» πρόσθεσε η γυναίκα του.

mathew.jpg

Όταν το αεροπλάνο έχανε ύψος, ο McConaughey έσκυψε αμέσως πάνω από τη γυναίκα του προκειμένου να βεβαιωθεί ότι φορούσε τη ζώνη της. «Το τραπεζάκι μου ήταν αυτό που με κράτησε στο κάθισμα. Εγώ δεν φορούσα ζώνη και δεν υπήρξε προειδοποίηση για να τη φορέσω προτού συμβεί αυτό» πρόσθεσε ο ηθοποιός, για την «κολασμένα τρομακτική» εμπειρία του, όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε.

«Το κόκκινο κρασί σου και το ποτήρι και τα πιάτα με το φαγητό σου βρίσκονται όλα στον αέρα. Το βλέπεις να συμβαίνει για ένα, δύο, τρία, τέσσερα δευτερόλεπτα, προτού καταρρεύσουν όλα».

math.jpg

Παρηγοριά για τον McConaughey φαίνεται πως ήταν ένας φίλος του πιλότος, που έτυχε να κάθεται κοντά του.

«Ήταν όσο πιο ήρεμος μπορούσε. Εγώ ήμουν σε φάση, μπορεί το αεροπλάνο να το αντέξει αυτό; Κι εκείνος μου είπε, αυτά τα πράγματα έχουν δοκιμαστεί οπότε ναι, μην ανησυχείς, το αεροπλάνο μπορεί να το αντέξει. Αυτό ήταν μια μεγάλη ανακούφιση για εμένα», είπε.

Μετά το περιστατικό, το αεροπλάνο έκανε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Βιρτζίνια και οι επτά επιβάτες που είχαν τραυματιστεί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

https://www.instagram.com/p/CpTOuPOovfm

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved