Love is in the air! 9+1 celebs που παντρεύτηκαν κοινούς θνητούς
Hollywood

Love is in the air! 9+1 celebs που παντρεύτηκαν κοινούς θνητούς

Τα ρομαντικά ειδύλλια μεταξύ των Χολιγουντιανών αστέρων και των ''κοινών'' ανθρώπων, ανήκουν συνήθως στην σφαίρα της φαντασίας κάποιου σεναριογράφου που ετοιμάζεται να προβάλλει μια ρομαντική ταινία με τους πρωταγωνιστές στο τέλος να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου.

Αυτό, όμως δεν υπάρχει μόνο στις ταινίες αλλά και στην πραγματική ζωή και μας το έχουν αποδείξει μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ.

Διαβάστε παρακάτω ώστε να μάθετε ποιοι celebrities ενώθηκαν με κοινούς θνητούς με τα ιερά δεσμά του γάμου…

Anne Hathaway - Adam Shulman

Η βραβευμένη με Όσκαρ Anne Hathaway γνώρισε τον Adam Shulman, σχεδιαστή κοσμημάτων, αμέσως αφότου χώρισε με τον Raffaello Follieri. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 στην Καλιφόρνια.

Matthew McConaughey - Camila Alves

Ήταν 2006 όταν ο Matthew McConaughey προσέγγισε την Camila, ένα μοντέλο από τη Βραζιλία και σχεδιάστρια σε ένα μπαρ στο Λος Άντζελες. Εκείνη στην αρχή δεν ήξερε ότι ήταν διάσημος, ωστόσο είχαν ήδη ερωτευθεί και οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012.

Julia Roberts - Daniel Moder

Στα γυρίσματα της ταινίας "The Mexican", η διάσημη ηθοποιός ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον καμεραμάν Danny και ένα love story ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές. Οι δύο τους παραμένουν μαζί για περισσότερο από δύο δεκαετίες.

Lisa Kudrow - Michel Stern

Η Lisa Kudrow, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την δημοφιλή σειρά «Friends» παντρεύτηκε τον Γάλλο διαφημιστή Michel Stern το 1995. Η ηθοποιός γνώρισε τον άντρα της ενώ εκείνος έβγαινε με μια φίλη της, ωστόσο ο έρωτας τους ήταν τόσο μεγάλος που δεν μπόρεσαν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον.

Meryl Streep - Don Gummer

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός γνώρισε και παντρεύτηκε τον σύζυγο πριν από περίπου 40 χρόνια. Ο Don Gummer, δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο και ασχολούταν με την γλυπτική. Ήταν κολλητός του αδερφού της και ερωτεύτηκε τρελά την Meryl Streep.

Ariana Grande - Dalton Gomez

Η τραγουδίστρια εκεί που θα έψαχνε το νέο της καταφύγιο μακριά από το πL.A., ο κτηματομεσίτης Dalton Gomez θα την… μάγευε. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν λίγους μήνες.

Ellen Pompeo - Chris Ivery

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε έναν διάδρομο του σούπερ μάρκετ. Ναι καλά διαβάσατε… Ο ερωτάς τους ήταν με την πρώτη ματιά και ύστερα από μερικούς μήνες παντρεύτηκαν στην Νέα Υόρκη.

Ed Sheeran - Cherry Seaborn

Ο Ed Sheeran και η Cherry Seaborn ήταν συμμαθητές στο σχολείο, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έκανε την… κίνηση για να είναι μαζί. Λίγα χρόνια αργότερα, ένας καλός τους φίλος, τους έκανε "προξενιό", όμως δεν χρειάστηκε και ιδιαίτερη προσπάθεια αφού ο τραγουδιστής ήταν από την αρχή που την είχε γνωρίσει ερωτευμένος μαζί της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved