Πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς «Ατίθασα Νιάτα» διαγνώστηκε με καρκίνο!
Hollywood

Πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς «Ατίθασα Νιάτα» διαγνώστηκε με καρκίνο!

Ο Βίκτορ Νιούμαν της θρυλικής σειράς «Ατίθασα Νιάτα», κατά κόσμον Έρικ Μπρέιντεν ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο 82χρονος διάσημος ηθοποιός με βίντεο ποστ στο Facebook αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι λίγο αδιάθετος, αλλά όχι πολύ. Γυμνάζομαι, αλλά λιγότερο, με μειωμένο τρόπο». Όπως είπε ο Μπρέιντεν, ο ουρολόγος του τού είπε ότι εντόπισε καρκινικά κύτταρα «υψηλού κινδύνου» καθώς είχε υποβληθεί σε εξέταση ουροδόχου κύστης.

Όπως είπε ο διάσημος ηθοποιός είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και ήδη αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον προστάτη.

BRADEN.jpg

Ο Έρικ Μπρέιντεν ανέφερε επίσης ότι ενώ έπρεπε να βρίσκεται στο σετ γυρισμάτων της σειράς που κρατά για 40 χρόνια, συγχρόνως υποβαλλόταν σε θεραπείες ανοσοθεραπείας έξι εβδομάδων.

Όμως, παραδέχτηκε στο ποστ του: «Είμαι χαρούμενος που μπορώ να πάω στη δουλειά... Αυτό, το απολαμβάνω. Μου αποσπά την προσοχή. Λατρεύω την υποκριτική. Μου αρέσει να ξέρω ότι διασκεδάζω τους ανθρώπους».

eric-breiden.jpg

Ο ίδιος κατέληξε στο βίντεο που ανέβασε: «Αυτό το κάθαρμα δεν πρόκειται να με πάρει. Εγώ θα τον νικήσω... Σύντομα θα είμαι ξανά σε άψογη φόρμα».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο 82χρονος ηθοποιός:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved