Τόλμη και Γοητεία: Απίστευτες αλλαγές - Ο Κορονοϊός έφερε τα πάνω - κάτω
Media

Τόλμη και Γοητεία: Απίστευτες αλλαγές - Ο Κορονοϊός έφερε τα πάνω - κάτω

Στον αέρα βρίσκονται αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές και στις ΗΠΑ, λόγω Κορονοϊού.

Η σειρά, "Τόλμη και Γοητεία", ξεκίνησε τα νέα γυρίσματα, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι αυστηρά. Μάλιστα τα ξένα Μέσα, αναφέρουν πως τα κοντινά πλάνα και τα φιλιά των πρωταγωνιστών έγιναν με τη βοήθεια του μοντάζ, αλλά και με πλαστικές κούκλες, τις οποίες επιμελήθηκαν με ειδικές περούκες.

Όπως διαβάζουμε στο "Τηλέραμα" στα μέσα του περασμένου Απριλί­ου, η "Τόλμη" ξέμεινε από νέα επει­σόδια και βγήκε ξανά στον αέρα τη Δευτέρα 20 Ιουλίου. Μάλιστα ήταν η πρώτη σειρά που επέστρε­ψε στους αμερικανικούς δέκτες μετά από 3 μήνες και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Ερωτικές σκηνές, φιλιά, αγκαλιές τέλος! Οι πρωταγωνιστές φιλούν και αγκαλιάζουν τους... αληθινούς συντρόφους τους (η τηλεοπτική Μπρουκ φίλησε τον άντρα της και όχι τον Ριτζ). Αυτό που ξενίζει ελαφρώς είναι ότι σε πολλές σκηνές, τα ζευγάρια κάθονται σε απόσταση ο ένας από τον άλλον. Πλέον οι ηθοποιοί πάνε στο στούντιο πολύ διαβασμένοι, καθώς οι σκηνές τους πρέπει να βγουν ακόμη και με την πρώτη, ώστε μετά να ακολουθήσουν τα γυρίσματα με τους συντρόφους τους και τα κοντινά πλάνα, κάτι που παίρνει αρκετό έξτρα χρόνο.

Τα ίδια πάνω-κάτω συμβαίνουν και με το αδελφάκι της "Τόλμης", τα "Ατίθασα νιάτα", που ξεκίνησαν τον Αύγουστο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved