Αντζελίνα Τζολί: Τα ναρκωτικά, η σχέση με τον πατέρα της, η ψυχοθεραπεία και η γνωριμία με τον Πιτ
Hollywood

Αντζελίνα Τζολί: Τα ναρκωτικά, η σχέση με τον πατέρα της, η ψυχοθεραπεία και η γνωριμία με τον Πιτ

Μπορεί να βλέπεις την λαμπερή ζωή της στις φυλλάδες των περιοδικών και στα social media όλα αυτά τα χρόνια όμως και η Αντζελίνα Τζολί έχει περάσει δύσκολα.

Η ζωή της ήταν γεμάτη διακυμάνσεις ενώ έχει ζήσει καταστάσεις, στις οποίες έπρεπε να είναι πολύ δυνατή για να ανταπεξέλθει και να βγει νικήτρια.

Το μπούλινγκ και η ανορεξία

Τα υπόλοιπα κορίτσια στο σχολείο την κορόιδευαν εξαιτίας των χειλιών και των ποδιών της.

«Είχε μακριά και λεπτά πόδια και κινούνταν σαν γαζέλα», θυμάται χαρακτηριστικά ένας φίλος της.

«Πάντα ήταν αδύνατη αλλά τα τελευταία χρόνια έχει χάσει ακόμα περισσότερα κιλά», έλεγε ο μεγαλύτερος αδερφός της Τζέιμς Χέιβεν το 2007, όταν πέθανε η μητέρα τους από καρκίνο.

Ο ρόλος της Τζία που τη σημάδεψε

«Είχε περάσει από το μυαλό μου να προσλάβω κάποιον για να με σκοτώσει», είχε δηλώσει κάποτε όταν είχε παίκει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Gia» όπου είχε υποδυθεί το μοντέλο Τζία Καράντζι.

«Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά που θα μπορούσα να δοκιμάσω. Έχω κάνει κοκαΐνη, ηρωίνη, LSD», είχε πει σε δηλώσεις της.

Ήταν το 2014, όταν ο dealer Φράνκλιν Μέγιερ, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεό της, στο οποίο φαινόταν να είναι σε άθλια κατάσταση και να μιλάει έντονα στο τηλέφωνο. Το βίντεο ήταν από το 1999, περίοδο που η Τζολί δήλωνε νηφάλια. Όπως ήταν αναμενόμενο η ηθοποιός είχε κινηθεί νομικά κατά της Daily Mail που δημοσίευσε το επίμαχο υλικό.

Η γνωριμία με τον Μπραντ Πιτ

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Mr & Mrs Smith» και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, με εκείνον τότε να χωρίζει με τη σύζυγό του και πασίγνωστη ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον.

Ο έρωτάς τους έσβησε όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες περί έντονου φλερτ ανάμεσα στον Πιτ και τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Allied», Μαριόν Κοτιγιάρ. Η Τζολί τότε προσέλαβε άνθρωπο για να παρακολουθεί τον σύντροφό της.

Η σχέση της Τζολί με τον πατέρα της και η ψυχοθεραπεία

Η Αντζελίνα Τζολί μετά από πολλές δυσκολίες κατάφερε να βρει τις ισορροπίες με τον πατέρα της.

«Είναι ο κουλ παππούς που έχουν ανάγκη τα παιδιά μου. Προχθές έπρεπε να κάνω ψυχοθεραπεία και ο πατέρας μου ήταν εκεί για να προσέξει τα παιδιά», είχε πει σε συνέντευξή της.

Η προληπτική μαστεκτομή

«Oι γιατροί μου έπειτα από εξετάσεις κατέληξαν ότι είχα 87% πιθανότητες να αναπτύξω καρκίνο του μαστού και 50% καρκίνο στις ωοθήκες», είχε πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved