Σοκαρισμένη η Αντζελίνα Τζολί από την τραγωδία στην Πύλο – «Αρρώστησα με αυτή την είδηση»
Hollywood

Σοκαρισμένη η Αντζελίνα Τζολί από την τραγωδία στην Πύλο – «Αρρώστησα με αυτή την είδηση»

Συγκλονισμένη είναι η Αντζελίνα Τζολί από την τραγωδία στην Πύλο.

Η ηθοποιός έκανε μία σειρά από stories στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το τραγικό γεγονός και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους followers της.

Συγκεκριμένα η Αντζελίνα Τζολί έγραψε: «Αρρώστησα με αυτή την είδηση. Κανένας δεν ρισκάρει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο, εκτός και έχουν ξεμείνει από επιλογές. Ήξερα κάποιον που έχασε τη γυναίκα και την κόρη του, αφού παρέμεναν για ώρες στο νερό, κρατώντας τα κορμιά τους, σε μια προσπάθεια να παραμείνουν ζωντανοί. Ρώτησα γιατί να μπουν σε μια τόσο συνωστισμένη βάρκα αφού έδειχνε τόσο επικίνδυνη, και γιατί να το ρισκάρουν εξ’ αρχής.»!

1675190345676-61471624-jolie-n100.jpg

Και πρόσθεσε: «Μου απάντησε πως ήταν για χρόνια σε εμπόλεμη ζώνη να βοηθάει ως γιατρός. Έπειτα αποφάσισε να πάρει την οικογένειά του μακριά από τον πόλεμο σε μια συνοριακή χώρα όπου αντιμετώπισαν διακρίσεις. Δεν μπορούσαν να δουλέψουν, η κόρη του δεν μπορούσε να πάει σχολείο, η σύζυγος παρενοχλούνταν τακτικά και παρακαλούσε τον σύζυγό της να κανονίσει να μπουν σε βάρκα.»!

Και συνέχισε: «Η βάρκα τα κατάφερε μέχρι τα μισά. Μου είπε πως δυσκολευόταν πολύ να αναπνεύσει και όλοι ήταν τρομοκρατημένοι. Μετά τον χαμό της οικογένειάς του αφιέρωσε τη ζωή του να βοηθάει άλλους σαν γιατρός. Δεν είναι κακός άνθρωπος, ούτε κακός πατέρας, Απλά δεν είχε επιλογές!».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved