Και όμως! Η JLO πριν αγοράσει μπανιέρα για το σπίτι της, τη... δοκιμάζει πρώτα!
Hollywood

Και όμως! Η JLO πριν αγοράσει μπανιέρα για το σπίτι της, τη... δοκιμάζει πρώτα!

Αυτό το έχετε ξανακούσει; Και όμως! Η Τζένιφερ Λόπεζ, πριν αγοράσει μπανιέρα για το σπιτικό της, θέλει πρώτα να τη... δοκιμάζει! 

Ενόψει της μετακόμισης που θα κάνει, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός βρίσκεται προς αναζήτηση διαφόρων υλικών, επίπλων και άλλων αντικειμένων που θα της χρειαστούν στην ανακαίνιση που κάνει στην ολοκαίνουργια έπαυλη που αγόρασε στο Μπέβερλι Χιλς μαζί με τον άντρα της ζωής της, Μπεν Άφλεκ.

Το ζευγάρι έδωσε 64 εκατομμύρια δολάρια για μία έπαυλη που είναι χτισμένη σε ένα κτήμα 4,2 στρεμμάτων και βρίσκεται σε μία υπέροχη τοποθεσία.

Το συγκεκριμένο ακίνητο κόστιζε αρχικά 75 εκατομμύρια δολάρια, όμως το ζευγάρι κατάφερε να ρίξει αρκετά την τιμή και τελικά να το αποκτήσει. Όμως, και οι δύο δείχνουν να θέλουν να κάνουν διάφορες αλλαγές στο εσωτερικό του πριν κάνουν τη μετακόμιση για να στεγάσουν τον έρωτά τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ πάντως, δείχνει να βρίσκεται σε αναζήτηση νέων ειδών υγιεινής, αναζητώντας μάλιστα πιο επισταμένα μία ευρύχωρη και άνετη μπανιέρα για να μπορεί να χαλαρώνει.

Μάλιστα, οι παπαράτσι την απαθανάτισε προ ημερών σε κατάστημα να έχει μπει μέσα σε μία μπανιέρα και να έχει ξαπλώσει με την άνεσή της σε μία υποψήφια προς αγορά.

Δεν γνωρίζουμε αν τελικά ήταν αυτή στην οποία κατέληξε η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός όμως σίγουρα δεν της πέρασε απαρατήρητη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved