Έτσι καταφέρνει ο Στινγκ να διατηρεί τους γραμμωμένους κοιλιακούς στα 71 του χρόνια!
Hollywood

Έτσι καταφέρνει ο Στινγκ να διατηρεί τους γραμμωμένους κοιλιακούς στα 71 του χρόνια!

Ο Στινγκ είναι 71 ετών αλλά οι γραμμωμένοι του κοιλιακοί δεν παραπέμπουν σε άτομο της ηλικίας του αλλά σε πολύ νεότερο. Ποιο είναι αλήθεια το μυστικό του Στινγκ και καταφέρνει να κρατιέται σε τέτοια φόρμα;

Την απάντηση έδωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok αποκαλύπτοντας με τις κινήσεις που έκανε στο βίντεο: «Έτσι σκληραίνω την κοιλιά μου». Μάλιστα, προέτρεψε όλους όσοι τον παρακολουθούσαν να κάνουν την ίδια άσκηση με εκείνον εμψυχώνοντάς τους. «Μπορείτε να το κάνετε» έγραφε ο ίδιος στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω:

Η μακροβιοτική διατροφή του

Πάνε χρόνια από τότε που ο Στινγκ μαζί με τη σύζυγό του Trudie Styler αποφάσισαν να ακολουθήσουν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής μετακομίζοντας στο Lake House Farm στο Wiltshire. Εκεί, πήραν και την απόφαση να τρώνε μόνο ό,τι γνωρίζουν, όπως πολύ στοχευμένα έγραψε εκείνη στο βιβλίο της με τίτλο «The Lake House Cookbook» το 1999. «Αποφάσισα ότι θα ήμουν ικανοποιημένη μόνο αν ήξερα ακριβώς τι βάζαμε στο πιάτο μας» έγραφε στις σελίδες του βιβλίου της η σύζυγός του και πράγματι έτσι ζουν από τότε.

Οι δυο τους καλλιεργούν βιολογικά λαχανικά, εκτρέφουν κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, έχουν και τη δική τους λίμνη πέστροφας και δικά τους μελίσσια από τα οποία παράγουν το δικό τους μέλι. Έτσι, τρώνε μόνο ό,τι παράγουν εκείνοι, αποφεύγοντας επίσης τοξίνες και τροφές με συντηρητικά. Επίσης, τρώνε περισσότερα λαχανικά και λιγότερο κρέας ενώ στην περιοδεία του ο Στινγκ έχει προσωπικό σεφ ο οποίος και του δημιουργεί μενού ειδικά για να ακολουθεί κατά γράμμα τη διατροφή που έχει επιλέξει να κάνει, έστω και αν βρίσκεται μακριά από το σπίτι του.

https://www.instagram.com/p/CkLwDU3pdAH/

Κάτι άλλο που δεν παραλείπει να κάνει ο Στινγκ είναι να κάνει γιόγκα που νιώθει ότι τον κρατάει σε φόρμα όπως βέβαια και ειδικές ασκήσεις crunch, όπως τις ονομάζει για να κρατάει σε εγρήγορση τους μύες του σώματός του, κυρίως τους κοιλιακούς του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved