Τέιλορ Σουίφτ: Ζήτησε από τους θαυμαστές της να μην κάνουν μπούλινγκ στον πρώην της!
Hollywood

Τέιλορ Σουίφτ: Ζήτησε από τους θαυμαστές της να μην κάνουν μπούλινγκ στον πρώην της!

Η Τέιλορ Σουίφτ ζήτησε από τους θαυμαστές της να μην κάνουν cyber bullying στο πρώην σύντροφό της της Τζον Μάγιερ ενόψει της επανακυκλοφορίας του Speak Now, του άλμπουμ που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2010 μετά τον χωρισμό του πρώην ζευγαριού.

«Μπορώ να στέκομαι σε αυτή τη σκηνή κάθε βράδυ αυτής της περιοδείας και να βλέπω μερικά από τα πιο όμορφα πράγματα να συμβαίνουν», είπε η Σουίφτ στο κοινό της στο US Bank Stadium στη Μινεάπολη.

«Σας βλέπω να γίνεστε φίλοι μεταξύ σας. Σας βλέπω να δένεστε. Σας βλέπω να δίνετε ο ένας στον άλλον βραχιόλι φιλίας. Βλέπω τόσες πολλές όμορφες αλληλεπιδράσεις να συμβαίνουν και ακούω τόσες πολλές ιστορίες για φίλους που έγιναν σε αυτές τις συναυλίες, και το βλέπω να συμβαίνει και είναι το πιο απίστευτο πράγμα να το βλέπεις».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ζήτησε από τους θαυμαστές της να δείξουν αυτή την καλοσύνη και αυτή την ευγένεια στο διαδίκτυο όταν κυκλοφορήσει το Speak Now (Taylor’s Version) στις 7 Ιουλίου.

«Είμαι 33 ετών. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όσα μου συνέβησαν όταν ήμουν 19 ετών. Δεν θέλω να με υπερασπιστείτε στο διαδίκτυο απέναντι σε κάποιον που νομίζετε ότι μπορεί να έγραψα ένα τραγούδι 14 δισεκατομμύρια χρόνια πριν».

Αν και η Σουίφτ κατά τη διάρκεια της ομιλίας της δεν κατονόμασε τον Μάγιερ, ακολούθησε η πρώτη εκτέλεση του «Dear John» μετά από 11 χρόνια, στο πλαίσιο της ενότητας «τραγούδια έκπληξη». Η μπαλάντα διάρκειας 7 λεπτών πιστεύεται ότι αφορά τον Μάγιερ, καθώς αφηγείται την ιστορία της σχέση μιας έφηβης κοπέλας με έναν μεγαλύτερο άνδρα. (Οι δύο πρώην είχαν διαφορά ηλικίας 12 χρόνια).

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved