Μαρία Μενούνος: Η εξομολόγηση για το διπλό χτύπημα από τον καρκίνο και η αναμονή για την κόρη της!
Hollywood

Μαρία Μενούνος: Η εξομολόγηση για το διπλό χτύπημα από τον καρκίνο και η αναμονή για την κόρη της!

Στο αμερικανικό podcast chanel «Νot Skinny But Not Fat» μίλησε η Μαρία Μενούνος, αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές που βίωσε με το διπλό χτύπημα που δέχτηκε από τον καρκίνο

Εκτός από το γεγονός ότι έχασε τη μητέρα της από καρκίνο στον εγκέφαλο, και η ίδια κατάφερε να επιβιώσει από καρκίνο στο κεφάλι και πιο πρόσφατα από όγκο που βρέθηκε στο πάγκρεάς της για το οποίο χειρουργήθηκε.

maria-menounos-skafos-mykonos-xrousala-(10).jpg

Από τις πρόσφατες διακοπές της στην Ελλάδα τον περασμένο μήνα.

Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια παραδέχτηκε μεταξύ άλλων: «Όταν βρήκαν τον όγκο στη μαγνητική τομογραφία, είπαν “μπορούμε να επιστρέψουμε και να πάρουμε τα αρχεία και να δούμε την εξέταση του Νοεμβρίου; Βάζω στοίχημα ότι ήταν εκεί”... Και ήταν όντως εκεί. Σε εκείνο το σημείο ήταν μόλις δύο εκατοστά, ενώ αργότερα ήταν σχεδόν τέσσερα εκατοστά. Είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος σε δύο μήνες» έγραψε στην ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Στο ίδιο μήνυμά της πρόσθεσε: «Αυτό που έμαθα από τότε είναι… διαφορετικές σαρώσεις έχουν την ικανότητα να βλέπουν διαφορετικά πράγματα καλύτερα. Για αυτό, μια μαγνητική τομογραφία ήταν αυτό που πραγματικά θα δείξει, για άλλα πράγματα οι αξονικές τομογραφίες είναι καλύτερες, για άλλους είναι καλύτερος ο υπέρηχος. Είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία…»

menounos-(3).jpg

Από την επίσκεψή της στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα, μαζί με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο.

Μιλώντας στο podcast είπε ότι όλοι αναζητούμε μεγαλώνοντας να αποκτήσουμε καλή εκπαίδευση, γνώσεις, φήμη, καλή δουλειά, χρήματα και μία οικογένεια με παιδιά, όμως κανείς δεν σκέφτεται την υγεία που είναι το σημαντικότερο αγαθό.

Η Μαρία Μενούνος ρωτήθηκε και για τη μητρότητα, με την ίδια να τονίζει ότι για δέκα ολόκληρα χρόνια έκανε τις προσπάθειές της να γίνει μανούλα με κάθε τρόπο, όμως δεν τα κατάφερνε. Έτσι, αποφάσισε να γίνει μάνα μέσω παρένθετης μητέρας που σύντομα θα φέρει στον κόσμο τη μητέρα της. Κάτι που περιμένει πώς και πώς τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε με την εξομολόγησή της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved