Τόλμη και Γοητεία: Ο Θορν στα 69 του χρόνια παραμένει ένας κούκλος! Δες πώς είναι σήμερα
Hollywood

Τόλμη και Γοητεία: Ο Θορν στα 69 του χρόνια παραμένει ένας κούκλος! Δες πώς είναι σήμερα

Τόλμη και Γοητεία: Ο τηλεοπτικός Θορν Φόρεστερ αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της σειράς που άφησε ιστορία στην μικρή οθόνη! 

Και όχι μόνο αφού για χάρη του Clayton Norcross καρδιοχτύπησαν δεκάδες γυναίκες μιας που υπήρξε ένας από τους γοητευτικούς ηθοποιούς και η αλήθεια είναι πως παραμένει καθώς σήμερα στα 69 του παραμένει ένας κούκλος!

thorn-(2).jpg

Μετά τη σειρά πρωταγωνίστησε σε αρκετές σειρές ενώ έλαβε μέρος και σε τηλεοπτικές εκπομπές με τον ίδιο να είναι αρκετέ ενεργός στα socila media.

Δες πώς είναι σήμερα στη gallery

Η καριέρα

Ο ηθοποιός έπαιξε τον χαρακτήρα Thorne Forrester στην αμερικανική σαπουνόπερα Τόλμη και Γοητεία για 440 επεισόδια από το 1987 έως το 1989. Ο Clayton Norcross έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1985 στην εφηβική κωμωδία Sky High , που ακολουθήθηκε από μικρούς ρόλους σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένου ενός συμμετοχή στην ιταλική τηλεοπτική ταινία Cronaca nera του Faliero Rosati από το 1992.

thorn-(1).jpg

Μετά το Beautiful , ο Norcross συνεχίζει να εργάζεται κυρίως ως τηλεοπτικός ηθοποιός συγκεντρώνοντας πολυάριθμες συμμετοχές, μεταξύ των οποίων θυμόμαστε τις δύο αργεντίνιες τηλενουβέλες The mystery woman και Milagros , την τηλεοπτική σειρά The explosive woman (εμπνευσμένη από την ομώνυμη ταινία ), Baywatch , JAG - Lawyers in στολή , Κάτω από τον ουρανό της Αφρικής , VIP , Ένας γιατρός ανάμεσα στις αρκούδες και την Πομπηία .

Το 1998 ο Norcross ενώθηκε με τη Sabina Guzzanti στη διεύθυνση της τηλεοπτικής εκπομπής La posta del cuore . Το 2005, πήρε μέρος στη δεύτερη έκδοση του ιταλικού ριάλιτι Canale 5 La Fattoria , από το οποίο αποκλείστηκε στο όγδοο επεισόδιο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved