Μαρία Μενούνος: Ντύθηκε ασορτί με την 5 εβδομάδων κόρη της και πόζαρε σε μία νέα υπέροχη φωτό
Hollywood

Μαρία Μενούνος: Ντύθηκε ασορτί με την 5 εβδομάδων κόρη της και πόζαρε σε μία νέα υπέροχη φωτό

Όπως παραδέχτηκε και η ίδια η Μαρία Μενούνος, δεν μπορούσε να αντισταθεί στα ίδια outfits για μαμάδες και κόρες και έτσι αγόρασε ένα για εκείνη και τη μικρή πριγκίπισσά της. 

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια βιώνει τις πιο ευτυχισμένες της στιγμές μετά τον ερχομό στον κόσμο, από παρένθετη μητέρα, της κόρης της που ήδη έχει αποφασίσει να ονομάσει Αθηνά.

menounos-(1).jpg

Και σήμερα, ανέβασε ακόμα μία νέα φωτό με τη μικρούλα της, ντυμένες ασορτί. Όπως παραδέχτηκε και η ίδια, όταν είδε το συγκεκριμένο σετ ρούχων, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και το αγόρασε για να κυκλοφορούν μαζί με τα ίδια χρώματα!

Η Μαρία Μενούνος πέρασε ιδιαίτερα δύσκολα το προηγούμενο διάστημα όταν χρειάστηκε για δεύτερη φορά να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη του καρκίνου. Όπως είχε αποκαλύψει, ένας όγκος είχε εμφανιστεί στο πάγκρεας και έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί. Όλα πήγαν κατ' ευχή και παρ' όλο που πέρασε αρκετά δύσκολα μετά το χειρουργείο, άρχισε να βλέπει ξανά τη ζωή με αισιοδοξία και έτσι αποφάσισε και να γίνει μητέρα.

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο η μικρή πριγκίπισσά της, η Μαρία Μενούνος βρέθηκε στην Ελλάδα για μίνι διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο και τον πατέρα της καθώς ήθελε να είναι πίσω στην Αμερική για τη στιγμή που αποφάσιζε η μικρούλα να έρθει στον κόσμο.

Όλα πήγαν κατ' ευχή και η Μαρία Μενούνος απολαμβάνει στο μέγιστο τη χαρά της μητρότητας, έστω και αν οι προηγούμενες προσπάθειές της να γίνει μανούλα, είχαν πέσει στο κενό. Δείτε τη νέα φωτογραφία που ανέβασε η Ελληναμερικανίδα παρουσιάστρια με τη μικρούλα της:

364136369_2370455459825888_62087402101171950_n.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved