Η Κέιτ Μπλάνσετ «ψηφίζει» Ελλάδα για τις διακοπές της - Στην Πάρο με τον σύζυγό της
Hollywood

Η Κέιτ Μπλάνσετ «ψηφίζει» Ελλάδα για τις διακοπές της - Στην Πάρο με τον σύζυγό της

Κέιτ Μπλάνσετ: Πόλο έλξης για τους celebrities ανα τον κόσμο αποτελεί η Ελλάδα για άλλη μια χρονιά και αρκετές διασημότητες κάνουν τις εξορμήσεις τους στα ελληνικά νησιά.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Κέιτ Μπλάνσετ η οποία επέλεξε την Πάρο για τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της, Άντριου Άπτον.

Η διάσημη σταρ του Hollywood, βρίσκεται στο νησί και μάλιστα το μεσημέρι της Δευτέρας, πήγε με την παρέα της σε γνωστό εστιατόριο της Πάρου, όπου όλοι μαζί απόλαυσαν τις σπεσιαλιτέ του νησιού.

Η 54χρονη που έχει καταγωγή από την Αυστραλία βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της και φίλους τους. Η Μπλάνσετ κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική της ζωή καθώς στόχος της είναι να απασχολεί τα μέσα μόνο με τη δουλειά της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και έχει αποκτήσει τρεις γιους, τον Ντάσιελ Τζον (03/01/2001), τον Ρόμαν Ρόμπερτ (23/4/2004) και τον Ιγκνάτιους Μάρτιν (13/4/2008) αλλά και την μικρή κόρη τους, Έντιθ Βίβιαν Πατρίτσια, μέσω υιοθεσίας το Μάρτιο του 2015.

Στις αρχές του 2008 ανέλαβε μαζί με το σύζυγό της τη διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου στο Σίδνεϊ, όπου μετακόμισε όλη η οικογένεια.

8d3dee2904a7acd1724eb46b3bb6766b-antigrafo-2.jpg

Ποιο είναι το μυστικό του δικού τους επιτυχημένου γάμου;

Όπως αποκάλυψε η Hollywoodιανή ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη, το ότι έχουν κοινό mail είναι το μυστικό. Μάλιστα όπως αποκάλυψε διαβάζει ακόμα και τα μηνύματά του μιας και εκείνος απεχθάνεται τα email. Η 44χρονη ηθοποιός όπως λέει του έχει πολύ εμπιστοσύνη ενώ σημαντικό είναι ότι δουλεύουν μαζί.

Την οικογενειακή της ζωή της την έχει χαρακτηρίσει ως "μια καλολαδωμένη μηχανή". "Έχω ένα ολόκληρο σύστημα που ξέρω πως κινείται, τις υποχρεώσεις έχει μέχρι το τέλος της ημέρας. Τρία γεύματα, τρεις σχολικές τσάντες, τρεις σχολικές στολές. Ίσως είμαι ντεμοντέ αλλά καταγράφω όλες τις υποχρεώσεις μου", δήλωσε η ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved