Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Το αδημοσίευτο υλικό από τον γάμο, η επέτειος και η ερωτική εξομολόγηση
Hollywood

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Το αδημοσίευτο υλικό από τον γάμο, η επέτειος και η ερωτική εξομολόγηση

Επέτειος γάμου σήμερα για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ.

Το ζευγάρι γιορτάζει έναν χρόνο γάμου καθώς ενώθηκαν πέρυσι σαν σήμερα στο Λας Βέγκας και συγκεκριμένα στο Little White Chapel, ένα παρεκκλήσι που αυτοαποκαλείται το «τούνελ της αγάπης».

Η απόλυτη Λατίνα σταρ έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram και μάλιστα μοιράστηκε 2 φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Στη γεμάτη αγάπη ανάρτηση έγραψε:

«Έναν χρόνο πριν. Αγαπημένε Μπεν, είμαι καθισμένη εδώ μόνη, κοιτάζοντας το δαχτυλίδι μου και νιώθω υπερένταση. Με κάνει να θέλω να τραγουδήσω να τραγουδήσω, πώς καταλήξαμε εδώ, χωρίς να κάνουμε πίσω. Ω θεέ μου αυτή είναι η ζωή μου. Τζένιφερ», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Λόπεζ.

jlo.jpg

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Τζένιφερ Λόπεζ:

https://www.instagram.com/p/CwMe-XSOrdy/

Η ερωτική εξομολόγηση στον Μπεν Άφλεκ με ένα τραγούδι!

Η Τζένιφερ Λόπεζ τρέλανε τους θαυμαστές της πριν από μερικές εβδομάδες όταν θέλησε να κάνει τραγούδι τον γάμο της στο Λας Βέγκας. Το κομμάτι έχει τον τίτλο “Midnight trip to Vegas” και η JLO το ανέβασε στο προσωπικό της blog.

«Πάντα ονειρευόμουν ότι θα έβρισκα κάποιον σαν εσένα, Πνιγόμαστε σε ανθοστολισμούς ορχιδέας, Φορέματα και γλυκά, Κι αν βρέχει, ναι; Αυτό είναι που ονειρευόμασταν; Είναι γεμάτο με οικογένειες και πράκτορες, Κρατήσεις δωματίων, Ποιος προορισμός, Τα ελικόπτερα, Το γεγονός του αιώνα, Εγκλωβισμένοι στο matrix. Τότε μου ψιθύρισες στο αυτί, Είπες ας φύγουμε από εδώ, Μπορούμε να εξαφανιστούμε απόψε, Τι θα έλεγες για ένα μεταμεσονύχτιο ταξίδι στο Βέγκας, Μόνο εγώ κι εσύ μωρό μου, βάλε τα παιδιά στο πίσω κάθισμα της ροζ Cadillac και εμείς να αλλάξουμε στο μπάνιο. Μεταμεσονύχτιο ταξίδι στο Βέγκας, Οι καρδιές μας να χτυπούν τρελά, θα περάσω να σε πάρω αργά, δεν χρειάζεται να περιμένουμε. Ναι, ας κάνουμε κάτι τρελό», λένε οι στίχοι του τραγουδιού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved