Στο χειρουργείο η Kourtney Kardashian: «Ευγνώμων στους γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας»
Hollywood

Στο χειρουργείο η Kourtney Kardashian: «Ευγνώμων στους γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας»

Ένα «επείγον οικογενειακό ζήτημα» κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker καθώς η μέλλουσα μητέρα έπρεπε να υποβληθεί σε επείγουσα επέμβαση για να σωθεί το μωρό της. 

Η Kourtney Kardashian αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι αναρρώνει από επείγουσα επέμβαση που έπρεπε να γίνει στο έμβρυο, γεγονός που εξηγεί γιατί ο σύζυγός της, Travis Barker , ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την αναβολή της προγραμματισμένης περιοδείας στην Ευρώπη.

Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας», έγραψε η Kardashian σε ανάρτησή της. «Είμαι για πάντα ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει.

Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για να πάω βιαστικά σε επείγουσα εγχείρηση εμβρύου. Δεν νομίζω ότι κάποιος που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να αρχίσει να κατανοεί αυτό το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να παλέψουν για τα μωρά τους ενώ ήταν έγκυες.

Το να βγω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλίτσα μου και να είμαι ασφαλής ήταν η πιο μεγάλη ευλογία».

Δείτε την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/Cw3LtWxPtKe/

Ο Barker και η Kardashian ανακοίνωσαν το καλοκαίρι, σε συναυλία στο Λος Άντζελες ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved