Drake: Μάζεψε όλα τα σουτιέν που του έχουν πετάξει οι θαυμάστριες του - Η τεράστια συλλογή
Hollywood

Drake: Μάζεψε όλα τα σουτιέν που του έχουν πετάξει οι θαυμάστριες του - Η τεράστια συλλογή

Τα εκατοντάδες σουτιέν που του έχουν πετάξει οι θαυμάστριες στην περιοδεία του έχει μαζέψει ο Drake και όπως θα δείτε και στις εικόνες που μοιράστηκε, διαθέτει μία τεράστια συλλογή.

Ο τραγουδιστής δεν ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που δέχονται λουλούδια ή αρκουδάκια και αυτό που του συνέβη σίγουρα δεν το έχουμε ξαναδεί.

Ο 36χρονος ράπερ μοιράστηκε μέσω instagram ξεκαρδιστικό υλικό από τα σουτιέν που έχει λάβει.

Ο ίδιος φαίνεται να κάθεται στο πάτωμα μπροστά από τα σουτιέν που είναι τοποθετημένα σε προσεκτικά οργανωμένες σειρές διαφορετικών στιλ, μεγεθών και χρωμάτων. Σε μια άλλη εικόνα, στεκόταν με τα χέρια του ανοιχτά και ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του μπροστά στη συλλογή του από σουτιέν.

H παράδοση με το πέταγμα σουτιέν στη σκηνή, ξεκίνησε όταν μια θαυμάστρια πέταξε το σουτιέν της στον τραγουδιστή, ενώ εκείνος εμφανιζόταν στη Νέα Υόρκη.

Δείτε τις εικόνες:

https://www.instagram.com/p/Cw18KtiO6Av/


Χαρακτηριστικό είναι πως ο κορυφαίος ράπερ μάλιστα συνδέει τα συγκεκριμένα εσώρουχα με το πόσο καλά πάνε οι συναυλίες του, ενώ κάποτε μάλωσε αστειευόμενος ένα κοινό για την…έλλειψη γενναιοδωρίας επειδή δεν του πετούσαν σουτιέν στη σκηνή.

«Θα ήθελα απλώς να πω, πριν προχωρήσω στο επόμενο τραγούδι, ότι αυτή είναι η πρώτη σκηνή όπου δεν έχω σουτιέν και είμαι βαθιά απογοητευμένος», ακούγεται να λέει ο Drake σε ένα βίντεο που κατέγραψαν οι θαυμαστές του. «Αλλά μην αρχίσετε να πετάτε παπούτσια και τηλέφωνα».

«Αν έχετε σουτιέν, όμως, πείτε το γιατί νιώθω ότι μπορεί να έχω κακό σόου ή κάτι τέτοιο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved