H καλλονή Victoria Silvstedt στην Ελλάδα - «Οι Έλληνες το κάνουν καλύτερα, σωστά;»
Hollywood

H καλλονή Victoria Silvstedt στην Ελλάδα - «Οι Έλληνες το κάνουν καλύτερα, σωστά;»

Εντυπωσιασμένη για ακόμα μία φορά από την ελληνική φιλοξενία και τις ομορφιές της χώρας μας έφυγε για Σουηδία η καλλονή Victoria Silvstedt

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός έμεινε για λιγότερο από 48 ώρες στην Ελλάδα, και λίγοι αντιλήφθηκαν στη χώρα μας την παρουσία της, παρόλο που η ίδια, όπου και αν εμφανιστεί προκαλεί έναν μικρό... χαμό.

Η Victoria Silvstedt η οποία κατάγεται από τη Σουηδία και έκανε διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ, έχει ξαναεπισκεφτεί στο παρελθόν τη χώρα μας. Συγκεκριμένα, το 2021 είχε ξετρελαθεί με τις ομορφιές της Μυκόνου που διάλεξε για να κάνει τις διακοπές της.

Αυτή τη φορά, η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, δείχνοντας μαγεμένη από τις παροχές του καταλύματός της αλλά και την ελληνική φιλοξενία που είναι γνωστή στα πέρατα της γης.

Μάλιστα, η Victoria Silvstedt σε κάποιο από τα stories που ανέβασε από την παραμονή της στην Ελλάδα έγραψε πως θα της λείψει το μέρος όπου έμενε, ελπίζοντας προφανώς να επιστρέψει σύντομα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved