Ξετρελαμένος από την Ελλάδα ο Πιρς Μπρόσναν: «Η μαγεία των νησιών αιχμαλώτισαν την καρδιά μου»
Hollywood

Ξετρελαμένος από την Ελλάδα ο Πιρς Μπρόσναν: «Η μαγεία των νησιών αιχμαλώτισαν την καρδιά μου»

Ο άλλοτε πράκτορας 007, Πιρς Μπρόσναν ο οποίος φέτος επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του, έφυγε έχοντας στις βαλίτσες του τις καλύτερες αναμνήσεις και τις ακόμα καλύτερες εντυπώσεις για την ελληνική φιλοξενία και τις ομορφιές της χώρας μας. 

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος καθιερώθηκε για τον εμβληματικό ρόλο του στη σειρά ταινιών με πρωταγωνιστή τον μυστικό πράκτορα, βρέθηκε σε διάφορα νησιά όπως στη Λέσβο, την Ίο, τη Σάμο, την Πάτμο και τους Λειψούς όπου και δεν παρέλειψε να δοκιμάσει τοπικές κουζίνες.

«Για άλλη μια φορά, η μαγεία των ελληνικών νησιών και του λαού της έχουν αιχμαλωτίσει την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους για την ευγενική υποδοχή σας. Μέχρι την επόμενη φορά… Αντίο σας» έγραψε ο διάσημος ηθοποιός στην ανάρτηση που έκανε, λίγο πριν αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες, δείχνοντας να είναι ενθουσιασμένος από τις ομορφιές της χώρας μας.

Λάτρεψε τα ντολμαδάκια

Μία από τις πιο ωραίες του εμπειρίες γαστρονομικά φαίνεται πως ήταν αυτή που έζησε στη Σάμο και συγκεκριμένα στο Πυθαγόρειο, όταν βρέθηκε σε μία ταβέρνα και δοκίμασε παραδοσιακά ντολμαδάκια. Στο ίδιο εστιατόριο ο διάσημος ηθοποιός και η παρέα του δοκίμασαν φρέσκο ψάρι, χειροποίητα πιτάκια με γαρίδες και μους ταραμά, τα οποία και συνόδευσαν με παγωμένες μπύρες. Την καρδιά του όμως κέρδισαν για πάντα το πιάτο με τα ντολμαδάκια που ξετρέλαναν τον Πιρς Μπρόσναν ο οποίος και θέλησε να ευχαριστήσει με ανάρτησή του τους Έλληνες για τη φιλοξενία τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:



DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved