Μενούνος: Από τη χαρά στη λύπη & τώρα στην ευτυχία-Η ηλικία, η μάχη με τον καρκίνο και η κόρη της
Hollywood

Μενούνος: Από τη χαρά στη λύπη & τώρα στην ευτυχία-Η ηλικία, η μάχη με τον καρκίνο και η κόρη της

Θα μπορούσε να είναι η ζωή της Μαρίας Μενούνος η βάση για το πιο ευφάνταστο σενάριο καθημερινής σειράς που θα κρατούσε σε εγρήγορση ακόμα και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή. 

H ίδια πάντως, μόνο σαν ταινία δεν έχει δει μέχρι σήμερα τη ζωή τη να περνάει μπροστά από τα μάτια της καθώς κάθε στιγμή της την έζησε, έντονα, δυνατά με ατέλειωτα συναισθήματα που εναλλάσσονταν από το ένα λεπτό στο άλλο.

1684855870588-825947990-menounos-(1).jpg

Εκείνο που δεν επέτρεψε ποτέ όμως η Μαρία Μενούνος ήταν ότι όταν έπεφτε, όταν γονάτιζε από τα σοβαρά προβλήματα που της παρουσιάζονταν, να μην κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξανασηκωθεί. Να σταθεί στα πόδια της.

Και τώρα μπορεί να πει με σιγουριά η όμορφη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια πως... τα κατάφερε!

Γιατί πλέον, στα 45 της χρόνια, η Μαρία έχει στην αγκαλιά της ό,τι λαχταρούσε περισσότερο. Ένα πανέμορφο και γλυκύτατο κοριτσάκι που την κάνει κάθε μέρα, κάθε στιγμή να χαμογελά.

Η αδυναμία στους γονείς της & ο εφιάλτης του καρκίνου

Για αρκετά χρόνια, η Μαρία Μενούνος βρισκόταν στο πλευρό της μητέρας της που διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι. Χειρουργήθηκε, έκανε χημειοθεραπείες, έπεσε και ξανασηκώθηκε αλλά είχε πάντα στο πλευρό της την κόρη της. Ο αγώνας αυτός είχε πολύ δύσκολες στιγμές και μάλιστα η Μαρία έζησε ακόμα μεγαλύτερο εφιάλτη όταν και η ίδια νόσησε με την ίδια μορφή καρκίνου στο κεφάλι, όπως ακριβώς και η μητέρα της. Η Μαρία κατάφερε να βγει, για πρώτη φορά, νικήτρια από αυτή τη μάχη.

mariamenounos_270296712_308089931102752_337683932236926366_n.jpg

Δυστυχώς, όμως, μετά από το δυνατό χτύπημα και του κορονοϊού, η υγεία της κυρίας Λίτσας επιβαρύνθηκε ακόμα παραπάνω και τον Μάιο του 2021, ανήμερα της Ανάστασης, το Πάσχα, έφυγε από τη ζωή. «RIP μαμά. Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε στην ημέρα του ελληνικού Πάσχα. Χριστός Ανέστη μαμά» έγραψε η Μαρία Μενούνος στα social media εκείνη τη μέρα θέλοντας να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τη μητέρα της.

Και εκεί που άρχισε να συνέρχεται από την απώλεια της μητέρας της, ήρθε ακόμα ένα δυνατό χτύπημα για τη Μαρία που και πάλι όμως δεν την εξόντωσε, απλώς τη λύγισε.

mariamenounos_270196999_139537415139231_1059717549877074773_n.jpg

Σε εξετάσεις ρουτίνας οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε παρουσιαστεί ένας όγκος στο πάγκρεας ο οποίος μάλιστα αρχικά δεν έδειχνε επιθετικός. Στο... τσακ πρόλαβε η Μαρία να περιορίσει το πρόβλημα και μπήκε στο χειρουργείο για να αφαιρέσει τον όγκο και να μπει ξανά στη διαδικασία ανάρρωσης.

Όσο για τον σύζυγό της, τον Κέβιν, στην τελευταία μεγάλη περιπέτεια της με τον καρκίνο κοιμόταν μαζί της για να μην νοιώθει μόνη, δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της δεν βγήκε στιγμή από το νοσοκομείο δεν κουράστηκε ποτέ όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της στο People η ίδια η Μαρία Μενούνος.

«Κάτι τέτοιες στιγμές αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία. Να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν και το δείχνουν στα δύσκολα» είχε πει ευτυχισμένη πλέον η Μαρία, καθώς κατάφερνε για δεύτερη φορά να νικήσει το... θηρίο.

mariamenounos_270369326_804282574306524_349082681311857563_n.jpg

My Big Fat Greek Wedding και ο έρωτας

Ο πατέρας της Μαρίας δεν είδε και με πολύ καλό μάτι την απόφασή της να παντρευτεί Αμερικανό και όχι Έλληνα όπως την είχε... ορκίσει από μικρό κοριτσάκι. Όμως, η σχέση της και ο έρωτάς της με τον γνωστό παραγωγό και σκηνοθέτη Κέβιν Αντεργκάρο που κράτησαν κάτι παραπάνω από 19 χρόνια μέχρι οι δυο τους τελικά να παντρευτούν, ήταν πολύ δυνατά για να καταφέρει εκείνη να κάνει πράξη την επιθυμία του μπαμπά της.

201810181119590.5123_KEVEN_UNDERGARO_MARIA_MENOUNOS_6102018.jpg

Και εκείνος όμως, ο Κέβιν δηλαδή, ήταν... φαντασμαγορικός στην πρόταση γάμου που της έκανε την ώρα που εκείνη έδινε συνέντευξη και ήταν πολλοί εκείνοι που παρακολουθούσαν σε... ζωντανή σύνδεση. «Θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στη γη;» την ρώτησε εκείνος προσφέροντάς της ένα δαχτυλίδι χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να περιμένει την αντίδρασή της η οποία τού είπε σοκαρισμένη: «Μου κάνεις πλάκα;».

Δύο χρόνια μετά την πρόταση γάμου, τον Οκτώβριο του 2018, το ζευγάρι οργάνωσε έναν πραγματικά ελληνικό παραδοσιακό γάμο. Για την ακρίβεια, η παρουσιάστρια και ο Kevin Undergaro μετά τον πολιτικό γάμο τους στην Αμερική έκαναν τον θρησκευτικό στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο χωριό απ' όπου κατάγεται ο πατέρας της, στην Αρκαδία. Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που είχε χτίσει ο πατέρας της παρουσιάστριας, Κωνσταντίνος και πολλοί καλεσμένοι από Ελλάδα και εξωτερικό ήταν εκεί για να γιορτάσουν μαζί της την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Η νύφη έφτασε με άμαξα με ένα νυφικό που παρέπεμπε σε πριγκίπισσα.

Στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλια δεξίωση. Ανάμεσα στους καλεσμένους οι: Γιάννα Τερζή, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Αντώνης Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη, Νίκος Κοκλώνης, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Νίκος Γεωργιάδης κ.α. Τα τραπέζια ήταν διακοσμημένα με λεμόνια, μια λιτή και άκρως ελληνική διακόσμηση.

Η κατάψυξη ωαρίων και η άφιξη της Αθηνάς

H Μαρία Μενούνος είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της το 2011 πως το να καταψύξει τα ωάριά της ήταν για εκείνη κάτι σαν “συμβόλαιο ασφάλισης”. Το 2016 και ενώ ήταν ήδη38 ετών, η Μαρία έκανε τα λόγια της πράξη και κατέψυξε τα ωάριά της.

Όταν πέρασε την πρώτη περιπέτεια με τον καρκίνο, η ίδια είχε δηλώσει: «Πρέπει να συνεργαστώ με τους γιατρούς μου για να δούμε αν μία δική μου εγκυμοσύνη είναι έξυπνη επιλογή. Έχω καταψύξει έμβρυα και ίσως προχωρήσω στη διαδικασία εμφύτευσης. Αν όχι, θα ψάξω να βρω παρένθετη μητέρα. Αν είναι να κάνω παιδί, θα κάνω. Αν όχι, ίσως σημαίνει ότι ο Θεός με προστατεύει από έναν όγκο που μεγαλώνει».

Τελικά ο Θεός, όπως φάνηκε, τη βοήθησε να κάνει τα όνειρά της πράξη. Τον περασμένο Ιούλιο, η Μαρία και ο Κέβιν κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους την κόρη τους, στην οποία χάρισαν το όνομα Αθηνά, ένα καθαρά ελληνικό όνομα που ήταν επιλογή κυρίως της παρουσιάστριας. «Ο γιατρός κυριολεκτικά την άρπαξε και μου την έφερε. Κάθισα και την έβαλα πάνω στο στήθος μου και ο Κέβιν μας κοίταζε και τις δύο λέγοντας “Θεέ μου”. Ήταν απλά αγνή χαρά», ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρίας όταν ρωτήθηκε για τη στιγμή που την κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της ενώ ο Κέβιν Αντεργκάρο είπε: «Ήταν σαν το πρωί των Χριστουγέννων, επί ένα εκατομμύριο».

369694191_18383929648007265_8985587011439500800_n.jpg

Η Μαρία πλέον έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της μικρούλας της και συχνά μοιράζεται με τους followers της φωτογραφικά στιγμιότυπα από την υπέροχη καθημερινότητά τους. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved