Σοκάρει η Λίντα Εβαντζελίστα: O πρώην της την κακοποιούσε-«Δεν με χτυπούσε στο πρόσωπο για να μην..»
Hollywood

Σοκάρει η Λίντα Εβαντζελίστα: O πρώην της την κακοποιούσε-«Δεν με χτυπούσε στο πρόσωπο για να μην..»

Η Λίντα Εβαντζελίστα ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύζυγός της, Ζεράλντ Μαρί, την κακοποιούσε κατά τη διάρκεια του πενταετούς γάμου τους. Το μοντέλο ήταν παντρεμένο με τον Μαρί μεταξύ 1987 και 1993, όσο εκείνος διετέλεσε επικεφαλής της Elite Model Management στο Παρίσι.

Το 2020, ο Μαρί κατηγορήθηκε για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση από επτά γυναίκες, με την Εβαντζελίστα να παραδέχεται ότι τον πίστεψε ότι ήταν αθώος, όμως πλέον επαινεί τις γυναίκες που τον κατηγόρησαν, επειδή «της έδωσαν το θάρρος να μιλήσει».

H Λίντα Εβαντζέλιστα προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο νέο ντοκιμαντέρ του Apple TV+

Οι αποκαλύψεις έγιναν στο νέο ντοκιμαντέρ του Apple TV+ στο οποίο το 58χρονο σούπερ μόντελ από τον Καναδά, ακούγεται να λέει: «Έμαθα ότι ίσως ήμουν σε λάθος σχέση. Είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις να φύγεις από μια κακοποιητική σχέση. Καταλαβαίνω αυτή την έννοια, επειδή την έζησα. Δεν ήταν εύκολο θέμα να πω "θέλω διαζύγιο, τα λέμε".. δεν λειτουργεί έτσι» δήλωσε αρχικά προσθέτοντας στη συνέχεια πως ο πρώην άντρας της δεν την χτύπαγε ποτέ στο πρόσωπο επειδή ήταν μοντέλο και θα φαινόταν: «Ήξερε να μην αγγίζει το πρόσωπό μου, να μην αγγίζει το χρήμα, καταλαβαίνεις;».

Όταν ο πρώην άντρας της τελικά κατηγορήθηκε, η Εβαντζελίστα είπε ότι οι ισχυρισμοί των γυναικών της ράγισαν την καρδιά, αλλά πήρε το θάρρος να πει και τη δική της αλήθεια. «Χάρη στη δύναμη όλων αυτών των γυναικών που βγήκαν μπροστά, ο Θεός να τις ευλογεί όλες, πήρα το κουράγιο τώρα να μιλήσω...Θα ήθελα πολύ να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θα μου άρεσε να το σκεφτούν δύο φορές τέτοιοι μα...κες και να φοβηθούν και θα μου άρεσε να ξέρουν οι γυναίκες ότι δεν είναι μόνες τους», είπε στο ντοκιμαντέρ.

Σε δήλωσή του στο Apple TV+, ο Ζεράρ Μαρί αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Εβαντζελίστα περί κακοποίησης και δήλωσε ότι «δεν έχει διαπράξει ποτέ την παραμικρή πράξη βίας». O Ζεράλντ Μαρί ήταν επικεφαλής της Elite Model Management στο Παρίσι και παντρεύτηκε το διάσημο μοντέλο το 1987.

Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ο Ζεράρ ΜαρίΟ Μαρί κατηγορήθηκε ότι βίασε τουλάχιστον 13 μοντέλα της Elite, ενώ όπως είχε δηλώσει ένας πρώην υπάλληλος, φέρεται να στόχευε νεότερες γυναίκες επειδή πίστευε ότι «οι παρθένες δεν ήταν φωτογενείς».

Οι καταγγέλλοντες είπαν επίσης ότι ο Γάλλος έδινε στα θύματά του καθημερινά κοκαΐνη για να τα κρατάει αδύνατα ενώ επιδίδονταν στην κακοποίηση - με ένα φερόμενο θύμα να λέει ότι της «συνταγογραφούσε» ένα φιαλίδιο του φαρμάκου την ημέρα για να κρατάει το βάρος της χαμηλά. Ένα από τα τουλάχιστον 13 πρώην μοντέλα που κατηγόρησαν τον πρώην άντρα της Εβαντζελίστα για βιασμό, το 53χρονο πλέον μοντέλο Carré Sutton, λέει ότι δέχθηκε επανειλημμένες επιθέσεις από τον άντρα το 1985, όταν ήταν 16 ετών.

Τον Φεβρουάριο του 2023, οι Γάλλοι εισαγγελείς έκλεισαν τελικά την έρευνα για τον βιασμό και τη σεξουαλική επίθεση, αφού κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα φερόμενα εγκλήματα στη δεκαετία του '80 και του '90 έλαβαν χώρα πριν από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να ασκηθεί δίωξη βάσει της γαλλικής νομοθεσίας, η οποία θέτει χρονικά όρια για την εκδίκαση των αδικημάτων στο δικαστήριο.

«Η υπόθεση έκλεισε στις 13 Φεβρουαρίου λόγω της παραγραφής της δημόσιας αγωγής», ανέφερε τότε το υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωσή του. Η δικηγόρος του επιχειρηματία, Σελίν Μπεκερμάν, δήλωσε ότι ο πελάτης της «χαιρέτισε το κλείσιμο της υπόθεσης. Η δικαιοσύνη τελικά θριάμβευσε, παρά την εξωφρενική εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης που υπέστη ο Μαρί επί δύο χρόνια. Με την απόφαση αυτή διαπιστώνεται πλέον ότι είναι και θα παραμείνει αθώος».

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved