Τέιλορ Σουίφτ: Μπήκε στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους
Hollywood

Τέιλορ Σουίφτ: Μπήκε στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους

Δημοσιογράφοι του πρακτορείου Bloomberg εντυπωσιασμένοι σχολιάζουν το οικονομικό φαινόμενο με το όνομα Τέιλορ Σουίφτ.

Μετά την πολύ επιτυχημένη περιοδεία της το καλοκαίρι η τραγουδίστρια μετά από 17χρόνια καριέρας κατάφερε να μπει στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου.

Η καθαρή αξία της Σουίφτ έφτασε τα 1,1 δισ. δολάρια, αφού ενισχύθηκε πολύ από την επιτυχημένη περιοδεία της Eras Tour, η οποία χρειάζεται μόλις μερικά βήματα ακόμα για να γίνει η πιο κερδοφόρα περιοδεία στην ιστορία.

ef0df9ba-taylor-swift-04.jpg

Η περιοδεία προσέθεσε δεν ήταν επικερδής μόνο για την ίδια καθώς προσέθεσε 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς οι θαυμαστές της ξόδεψαν κατά μέσο όρο 1.500 δολάρια ο καθένας για τα ταξίδια την διαμονή τους και τα έξοδά τους.

a5fab9b9-taylor-swift.jpg


Το ταλέντο της όμως όπως πολλές φορές έχει αποδειχθεί δεν αποτελεί χρυσωρυχείο μόνο για την ίδια αλλά και για όποιον βρίσκεται δίπλα της. Πρόσφατα εκτόξευσε και τις μετοχές του συντρόφου της, καθώς ένα βίντεο των 4 δευτερολέπτων ήταν αρκετό για να εκτοξεύουν όχι μόνο τους ακολούθους, αλλά και τα έσοδα του αθλητή.

Ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τράβις Κελς είδε τις πωλήσεις από την φανέλα του να παρουσιάζουν αύξηση 400% μέσα σε ένα 24ωρο μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης του.

Όσο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του, οι ακόλουθοι του αθλητή αυξήθηκαν το πρώτο 24ωρο κατά 300.000.

Πηγή Mega

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved