Το «οικονομικό φαινόμενο» Τέιλορ Σουίφτ - Πώς η περιουσία της ξεπέρασε τα 1,1 δις
Hollywood

Το «οικονομικό φαινόμενο» Τέιλορ Σουίφτ - Πώς η περιουσία της ξεπέρασε τα 1,1 δις

Αρκεί μόνο να πούμε ότι οι θαυμαστές της σε συναυλία της στο Σιάτλ προκάλεσαν σεισμική δόνηση της τάξης του 2,3 της κλίμακος ρίχτερ για να καταλάβει κανείς ότι η Τέιλορ Σουίφτ είναι το next huge thing παγκοσμίως! 

«Δεν είναι απλά μια καλλιτέχνιδα, είναι ένα οικονομικό φαινόμενο», δήλωσε για εκείνη στο CNN ο Chris Leyden, της SeatGeek, στην προσπάθειά του να εξηγήσει πώς η περιοδεία της διάσημης καλλιτέχνιδας έχει αρχίσει να αλλάζει τους κανόνες των οικονομικών της ψυχαγωγίας, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και παγκοσμίως.

a5fab9b9-taylor-swift.jpg

Η περιοδεία της με τίτλο Eras για τους ειδικούς, θα μπορούσε να βγάλει έσοδα 2,2 δισ. δολαρίων, σημειώνοντας ρεκόρ όλων των εποχών ενώ η ταινία «Taylor Swift: The Eras Tour» εξασφάλισε έσοδα 96 εκατ. δολαρίων στο box office των ΗΠΑ και του Καναδά στο πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της.

Κινεί την οικονομία

Σε όλα τα παραπάνω αξίζει να αναφερθεί και πως οι έξι τελευταίες συναυλίες της στο Λος Άντζελες, έφεραν στην πόλη 320 εκατ. δολάρια. Μεγάλα κέρδη σημειώνονται όπου και αν εμφανιστεί καθώς διαπιστώνεται αύξηση στη χρήση των μέσων μεταφοράς και στην πληρότητα των ξενοδοχείων της εκάστοτε πόλης.

Και βέβαια αξίζει κανείς να αναφερθεί και στο γεγονός ότι η περουσία της υπολογίζεται στα 1,1 δις δολάρια που την τοποθετούν ανάμεσα στους δισεκατομμυριούχους καλλιτέχνες, μετά τη Rihanna και την Beyonce.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved