Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!
Hollywood

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Mαμά έγινε ξανά η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αφού έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Τράβις Μπάρκερ.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πέρυσι, σύμφωνα με το People απέκτησε το πρώτο του παιδί μαζί, αν και τόσο η Κόρτνεϊ όσο και ο Τράβις έχουν ήδη συνολικά έξι παιδιά από προηγούμενες σχέσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Scott Disick τους Reign Aston (8 ετών), Mason Dash, (13 ετών) και Penelope Scotland (11). Ο Τράβις Μπάρκερ έχει από τον γάμο του με τη Shanna Moakler τους Landon (20 ετών), Alabama (17 ετών) και Atiana De La Hoya (24 ετών).

https://www.instagram.com/p/CzOs2pasEWq/

Υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνη

Τον Σεπτέμβριο λίγο έλειψε να χάσει το μωρό που κυοφορούσε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση για να σωθεί.

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που βρέθηκε στο πλευρό μου αναβάλλοντας την περιοδεία του για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, τον βράχο μου. Και θα είμαι αιώνια ευγνώμων και στη μητέρα μου. Σε ευχαριστώ που με κράτησες από το χέρι.

Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη να βρεθώ ξαφνικά σε επείγουσα επέμβαση για το έμβρυό μου. Δεν νομίζω ότι κάποια που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να κατανοήσει το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα αντίληψη και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους όταν ήταν ακόμα έγκυες. Δόξα τω Θεώ. Το να βγαίνω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου, ασφαλές, ήταν η μεγαλύτερη ευλογία» είχε γράψει τότε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν στο Instagram δηλώνοντας ευγνώμων για την ευτυχή έκβαση της όλης περιπέτειας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved