Μαρία Μενούνος: Έντυσε την 3 μηνών κόρη της για το Halloween και είναι μία γλύκα!

H Μαρία Μενούνος είναι μία ευτυχισμένη μαμά εδώ και τρεις μήνες. 

Hollywood

Μαρία Μενούνος: Έντυσε την 3 μηνών κόρη της για το Halloween και είναι μία γλύκα!

Το Χάλογουιν γιορτάζεται με τιμή και δόξα στις Ηνωμένες Πολιτείες και φυσικά η Μαρία Μενούνος έσπευσε να μεταμφιέσει και την μόλις τριών μηνών κόρη της, Αθηνά, ώστε να εναρμονιστεί στο πνεύμα των ημερών. 

Συνήθως οι μεταμφιέσεις σε αυτή τη γιορτή είναι λίγο... τρομακτικές, όμως η όμορφη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια βρήκε τη στολή εκείνη που θα έκανε την κόρη της χαριτωμένη και μία σκέτη... γλύκα!

Και τα κατάφερε με το κοστούμι που της φόρεσε και που πόζαρε μαζί της. Στη λεζάντα των δύο φωτογραφιών μάλιστα, η ευτυχισμένη μαμά έγραψε χαρακτηριστικά:

«Λατρεύω το Cookie Monster μου! Κάποιες καθυστερημένες φωτογραφίες από το Halloween. Είμαι τρελά και βαθιά ερωτευμένη με αυτή την ψυχή. Ο Θεός πραγματικά με ευλόγησε».

Να θυμίσουμε ότι η μικρή Αθηνά ήρθε στον κόσμο στις 23 Ιουνίου και όπως είχε παραδεχτεί η Ελληνομερικανίδα παρουσιάστρια στο US Weekly: «Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου... Ο γιατρός κυριολεκτικά την άρπαξε και μου την έφερε. Κάθισα και την έβαλα πάνω στο στήθος μου και ο Κέβιν μας κοίταζε και τις δύο λέγοντας “Θεέ μου”. Ήταν απλά αγνή χαρά...».

Από τότε, μαμά και κόρη είναι αχώριστες, με τη Μαρία Μενούνος να έχει αφοσιωθεί πλήρως στον πιο όμορφο ρόλο της ζωής της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved