Βραβεία Grammy 2024: Σπάει όλα τα ρεκόρ η Taylor Swift - Αν κερδίσει, θα γίνει η πρώτη που...
Hollywood

Βραβεία Grammy 2024: Σπάει όλα τα ρεκόρ η Taylor Swift - Αν κερδίσει, θα γίνει η πρώτη που...

Η Taylor Swift έσπασε ρεκόρ Grammys με την τελευταία της υποψηφιότητα για το τραγούδι της χρονιάς.

Η σύντομη λίστα της επιτυχίας της Anti-Hero κάνει τη Swift την πρώτη τραγουδοποιό που έκανε επτά υποψηφιότητες στην κατηγορία - ξεπερνώντας τους Sir Paul McCartney και Lionel Richie, που έχουν από έξι ο καθένας.

Η κορυφαία τραγουδίστρια, είναι επίσης υποψήφια στις κατηγορίες άλμπουμ και δίσκου της χρονιάς μαζί με τις Olivia Rodrigo, Miley Cyrus και SZA. Η Lana Del Rey και η Dua Lipa είναι μεταξύ των άλλων υποψηφίων για το τραγούδι της χρονιάς. Στην κατηγορία έχουν αναγνωριστεί και οι Billie Eilish, Jon Batiste και SZA.

db5e8e7a-taylor-swift-02.jpg

Το άλμπουμ της χρονιάς της Swift για το Midnights είναι η έκτη υποψηφιότητά της σε αυτή την κατηγορία - και τη συνδυάζει με την Barbra Streisand για τις περισσότερες υποψηφιότητες για γυναίκα καλλιτέχνη.

Αν κερδίσει, θα γίνει η πρώτη που κέρδισε άλμπουμ της χρονιάς τέσσερις φορές.

Ο Φέτος ήταν πιο δύσκολος για τους καλλιτέχνες να μπουν στη λίστα των Grammy λόγω των νέων κανόνων όπως αναφέρει στο BBC. Οι διοργανωτές μείωσαν τον αριθμό των διαθέσιμων υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία από 10 σε οκτώ.

Τα φετινά βραβεία Grammy θα πραγματοποιηθούν στις 4 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες, με τους οικοδεσπότες να μην έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Δείτε τη φωτογραφία της στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved