Επιδεινώνεται η κατάσταση του Μπρους Γουίλις! Πλέον δεν αναγνωρίζει ούτε την Ντέμι Μουρ!
Hollywood

Επιδεινώνεται η κατάσταση του Μπρους Γουίλις! Πλέον δεν αναγνωρίζει ούτε την Ντέμι Μουρ!

Επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις διαπιστώνουν οι οικείοι του αλλά και οι θεράποντες γιατροί του!

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος έχει διαγνωστεί εδώ και αρκετό καιρό με μετωποκροταφική άνοια, μία ασθένεια που προκαλεί απώλεια μνήμης, προοδευτική έκπτωση της γνωστικής λειτουργίας, αλλά και αλλαγές στην προσωπικότητα και εναλλαγές της διάθεσης του ασθενούς, προσφάτως διαπιστώθηκε ότι δεν αναγνωρίζει ούτε την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ με την οποία έκανε τρία παιδιά και έζησε 13 χρόνια μαζί.

1684846372554-561726689-willis-(1).jpg

Την αποκάλυψη έκανε το περιοδικό Closer επικαλούμενο πηγή που είπε μεταξύ άλλων πως: «Η Demi επικοινωνούσε τακτικά με τη νυν σύζυγο του Bruce Willis, Emma Heming, αλλά δεν ήξερε ότι η μνήμη του είχε επιδεινωθεί τόσο πολύ... Η Demi κατάλαβε ότι δεν την αναγνώρισε».

Η Ντέμι Μουρ μόλις είχε επιστρέψει από ένα ταξίδι της στην Ιταλία όταν βρέθηκε κοντά του για να τον δει όμως εκείνος δεν την αναγνώρισε.

«Είναι οικογενειακή ασθένεια»

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Today Show αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιτωπίζει ένας ασθενής που πάσχει από τη συγκεκριμένη νόσο αλλά και η οικογένειά του μαζί με αυτόν. «Η άνοια είναι μια δύσκολη ασθένεια, δύσκολη για το άτομο που διαγιγνώσκεται αλλά και για όλη την οικογένεια -είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι πρόκειται για μια οικογενειακή ασθένεια».

willis-(3).jpg

Εκείνο που έδειξε να στενοχωρεί περισσότερο τη γυναίκα του Μπρους Γουίλις είναι το γεγονός ότι λόγω της ασθένειάς του έχει χάσει τη χαρά της ζωής καθώς ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια. Να θυμίσουμε ότι ο Μπρους Γουίλις είχε διαγνωστεί με τον συγκεκριμένο τύπο άνοιας στις αρχές του 2023 με τον ίδιο και τη σύζυγό του σε κοινή τους δήλωση στο instagram να ανακοινώνουν ότι ο διάσημος ηθοποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved