«Ύαινα» να σε κατασπαράξει η Τζένιφερ Λόπεζ αν φλερτάρεις τον Μπεν Άφλεκ-Το επεισόδιο & τα «γαλλικά»
Hollywood

«Ύαινα» να σε κατασπαράξει η Τζένιφερ Λόπεζ αν φλερτάρεις τον Μπεν Άφλεκ-Το επεισόδιο & τα «γαλλικά»

Αν ποτέ βρεθείς κάπου κοντά στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ και θελήσεις να μιλήσεις στον διάσημο ηθοποιό, καλύτερα να το αποφύγεις γιατί η σύζυγος δεν... αστειεύεται!

Και δεν το λέμε εμείς. Το πρόδωσε η ακραία αντίδραση της διάσημης τραγουδίστριας και ηθοποιού όταν έξω από ένα εστιατόριο όπου είχαν βρεθεί να δειπνήσουν οι δύο ερωτευμένοι, η Τζένιφερ Λόπεζ άρχισε τα... γαλλικά!

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπεν Άφλεκ ως ιππότης, άνοιξε την πόρτα στη σύζυγό του, και αφού εκείνη επιβιβάστηκε, εκείνος έκλεισε την πόρτα και πήγε να μπει και εκείνος στη θέση του οδηγού για να αναχωρήσουν.

Την ώρα που κινούνταν προς τη θέση του πέρασε ένα αυτοκίνητο με δύο γυναίκες που τον αναγνώρισαν και του φώναξαν «Σ' αγαπάμε».

Πριν καν προλάβει να αντιδράσει όμως ο Μπεν Άφλεκ, πετάχτηκε από τη θέση του συνοδηγού η Τζένιφερ Λόπεζ φωνάζοντας σχεδόν θυμωμένη «Κάνε πίσω σκ***» με τον Άφλεκ να μένει σχεδόν στήλη άλατος. Όμως, η Λόπεζ, που γνώριζε ότι πάντα κάπου γύρω της σε δημόσιο χώρο όλο και κάποιος παπαράτσι θα υπάρχει, με αστραπιαίο τρόπο γύρισε προς το παράθυρό της και αγκάλιασε σχεδόν αμήχανα κάποιον συνεργάτη της χαμογελώντας θέλοντας προφανώς να ρίξει... στάχτη στα μάτια κάποιων.

Δείτε όλο το σκηνικό όπως ανέβηκε στο Twitter (Χ)...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved