«Ραγίζει καρδιές» το αντίο του Τζόι στον Τσάντλερ - «Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ»
mleblanc instagram
Hollywood

«Ραγίζει καρδιές» το αντίο του Τζόι στον Τσάντλερ - «Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ»

Με βαριά καρδιά, αρκετές μέρες μετά τον πρόωρο χαμό του Μάθιου Πέρι κατάφερε ο τηλεοπτικός Τζόι από τα Φιλαράκια, κατά κόσμον Ματ Λε Μπλανκ, να αποχαιρετήσει τον άλλοτε κολλητό του φίλο. 

Συντετριμμένος από τον πρόωρο χαμό του, ο διάσημος ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει και δημόσια τον φίλο και συνάδελφό του που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, στα 54 του χρόνια.

Ο Ματ Λε Μπλανκ ήταν ο «αυτοκόλλητος» και συγκάτοικος του τηλεοπτικού Τσάντλερ και αυτό έτσι και αλλιώς τούς έφερνε πολύ συχνά μαζί στο ίδιο πλατό για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Έτσι, ήταν λογικό οι δύο άντρες να είναι λίγο πιο κοντά σε σχέση με την υπόλοιπη τηλεοπτική παρέα. Γι' αυτό και η απώλειά του όταν βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο τζακούζι του σπιτιού του ο Μάθιου Πέρι, ήταν πολύ τραγική για τον τηλεοπτικό Τζόι.

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος και συνόδευσε τον καλό του φίλο στην τελευταία του κατοικία μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της διάσημης σειράς, θέλησε να πει και ένα δημόσιο «αντίο», ανεβάζοντας μερικά κοινά στιγμιότυπά τους από σκηνές της σειράς και έγραψε στη λεζάντα τους:

«Μάθιου,
Με βαριά καρδιά λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά ανάμεσα στις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελάω όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Τόση πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι κρατάς τα 20 δολάρια που μου χρωστάς»...

https://www.instagram.com/p/CzohLcIRk3Y/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved