Κάθλιν Τέρνερ: Έτσι είναι σήμερα, στα 69 της - Η τρυφερή σχέση που την «έδενε» με τον Μάθιου Πέρι!
kathleenturnerbr instagram
Hollywood

Κάθλιν Τέρνερ: Έτσι είναι σήμερα, στα 69 της - Η τρυφερή σχέση που την «έδενε» με τον Μάθιου Πέρι!

Για τους φαν της σειράς τα Φιλαράκια, είναι γνωστό ότι ακόμα και σεναριακά, ο Μάθιου Πέρι και η Κάθλιν Τέρνερ είχαν μία πολύ στενή σχέση αφού ήταν για της ανάγκες του σίριαλ, γιος και... μπαμπάς!

Ποιος θα ξεχάσει ότι ο Τσάντλερ προερχόταν από μία πολύ περίεργη οικογένεια; Αυτός ήταν και ο λόγος που η Κάθλιν Τέρνερ είχε δεθεί τότε και έκανε πολλή παρέα με τον Μάθιου Πέρι για τον οποίο είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, θλιμμένη για τον πρόωρο χαμό του: «Τον συμπαθούσα. Είχε καλή αίσθηση του χιούμορ και καλή καρδιά».

Τόνισε όμως πως είχε να τον δει πάνω από μία δεκαετία. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία και όσοι δεν θυμάστε, σίγουρα θα θυμηθείτε τις υπέροχες κοινές σκηνές τους:

Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, πάντως, η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε εντελώς αλλαγμένη σε σχέση με τη γυναίκα που γνωρίσαμε όλοι μέσα από τους ρόλους της. Η Κάθλιν Τέρνερ εμφανίστηκε στο 36ο Ετήσιο Power Lunch στο ξενοδοχείο The Plaza στη Νέα Υόρκη και περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα ναυτικό μπλε πουλόβερ και μαύρο παντελόνι και φυσικά δεν θύμιζε σε τίποτα με τη σταρ που γνωρίσαμε στο Διαμάντι του Νείλου και τόσες άλλες ταινίες όπου πρωταγωνίστησε. Δείτε την παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved