Μικέλε Μορόνε: Η πρώτη ανάρτηση του super star μετά την εμφάνισή του στο MadWalk
Hollywood

Μικέλε Μορόνε: Η πρώτη ανάρτηση του super star μετά την εμφάνισή του στο MadWalk

Ο Ιταλός τραγουδιστής και ηθοποιός του «365 Days» στο Netflix, Μικέλε Μορόνε, με πάνω από 15 εκατομμύρια followers στο Instagram εμφανίστηκε στο MadWalk, χθες 20/11.

Ο διάσημος Ιταλός φορώντας τζιν και έναν t-shirt για να αναδεικνύει το καλογυμνασμένο του κορμί το οποίο αρχικά είχε... καλύψει με ένα σακάκι, καλωσόρισε το κοινό και άρχισε να τραγουδάει, ξεσηκώνοντας με τις ερμηνείες του.

Σήμερα 21/11, το μεσημέρι, ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από τη βραδιά και είπε το δικό του ευχαριστώ για την μοναδική αυτή εμφάνισή του.

«Ήταν απλά όμορφα! Ευχαριστώ Αθήνα για την αγάπη σου, και ευχαριστώ το @madwalk για την υπέροχη παράσταση!! 🤘🏼❤️», έγραψε ο Μικέλε Μορόνε στην λεζάντα του.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/Cz6FSbWotDP/

Να θυμίσουμε πως όταν ολοκλήρωσε το act του, η Βίκυ Καγιά τον καλοδέχτηκε, φωνάζοντάς τον Μίκι, το οποίο είναι και το χαϊδευτικό του για τους φίλους του. Στις πρώτες κιόλας κουβέντες του, ο Μορόνε είπε ότι περνούσε υπέροχα και φυσικά δέχτηκε το πιο θερμό χειροκρότημα από το κοινό.

Διαβάστε επίσης:

MadWalk 2023: Φρενίτιδα για τον Μικέλε Μορόνε - Στο «πόδι» ένα ολόκληρο στάδιο για χάρη του!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved