Τέιλορ Σουίφτ: Ποια είναι η τραγουδίστρια-φαινόμενο που ανακηρύθχηκε το Πρόσωπο της Χρονιάς 2023;
Hollywood

Τέιλορ Σουίφτ: Ποια είναι η τραγουδίστρια-φαινόμενο που ανακηρύθχηκε το Πρόσωπο της Χρονιάς 2023;

Οι φαν της σε συναυλία της στο Σιάτλ κατάφεραν από τις παλμικές κινήσεις τους καθώς χόρευαν και παραληρούσαν με τα τραγούδια που ερμήνευε live η Taylor Swift, να προκαλέσουν σεισμό της τάξεως του 2,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, ο οποίος μάλιστα ονομάστηκε Swift Quake. 

Προσφάτως μπήκε στη λίστα των δισεκατομμυριούχων παγκοσμίως, καθώς η περιουσία της ξεπέρασε τα 1,1 δις δολάρια.

Η Taylor Swift επίσης, έσπασε ρεκόρ Grammys με την τελευταία της υποψηφιότητα για το τραγούδι της χρονιάς. Η σύντομη λίστα της επιτυχίας της Anti-Hero κάνει τη Swift την πρώτη τραγουδοποιό που έκανε επτά υποψηφιότητες στην κατηγορία - ξεπερνώντας τους Sir Paul McCartney και Lionel Richie, που έχουν από έξι ο καθένας.

taylor-swift.jpg

Επίσης, στην κορυφή της λίστας του Spotify βρίσκεται επίσης η Τέιλορ Σουίφτ ως η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streams παγκοσμίως με περισσότερα από 26,1 δισεκατομμύρια streams.

Δεν είναι λοιπόν διόλου τυχαίο που η διάσημη τραγουδίστρια αναδείχθηκε Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2023 από το περιοδικό «Time», φιγουράροντας φυσικά στο εξώφυλλό του. Επίσης, η Τέιλορ Σουίφτ δικαιώς κατέχει τη θέση του προσώπου με τη μεγαλύτερη επιρροή της χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/C0gxQgbx2en/

«Πολλά από αυτά που πέτυχε η Taylor Swift το 2023 είναι ανυπολόγιστα. Υποσχέθηκε να δώσει αξία στα όνειρα, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες των ανθρώπων, ιδίως των γυναικών, που αισθάνονται παραμελημένες και συστηματικά υποτιμημένες», σχολίασε ο διευθυντής του «Time», Σαμ Τζέικομπς μετά την ανακοίνωσης του ονόματός της ως εκείνης που κερδίζει το Πρόσωπο της Χρονιάς για τη χρονιά που φεύγει.

Με στόχο την κορυφή

«Στην πρώτη της συνέντευξη σε βάθος μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, η Swift μιλάει για τη χρονιά που έσπασε αμέτρητα ρεκόρ, την εντατική προετοιμασία της για την περιοδεία «Eras Tour», την επανηχογράφηση των άλμπουμ της και τη δημόσια ζωή με τους δικούς της όρους.

«Αισθάνομαι ότι είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου, που συμβαίνει στα 33 μου», λέει η Σουίφτ. «Και για πρώτη φορά στη ζωή μου, ήμουν ψυχικά αρκετά σκληρή για να αντέξω ό,τι συνεπάγεται αυτό».

Τα επιτεύγματα της Swift ως καλλιτέχνιδας -πολιτιστικά, κριτικά και εμπορικά- είναι τόσο πολλά που η απαρίθμησή τους μοιάζει σχεδόν παράταιρη.

Αυτή ήταν η χρονιά που τελειοποίησε την τέχνη της – όχι μόνο με τη μουσική της, αλλά και με τη θέση της ως η κορυφαία αφηγήτρια ιστοριών της σύγχρονης εποχής. Ο κόσμος, με τη σειρά του, παρακολούθησε, έκανε κλικ, έκλαψε, χόρεψε, τραγούδησε μαζί της, λιποθύμησε, γέμισε στάδια και κινηματογράφους, άφησε το έργο της να ηχογραφήσει τη ζωή του. Για τη Σουίφτ, πρόκειται για μια κορυφαία στιγμή» αναφέρει η ανάρτηση του περιοδικού για την κατάκτηση αυτή της Τέιλορ Σουίφτ η οποία στα 34 της χρόνια πλέον βρίσκεται στο ζενίθ της καριέρας της. Ή μήπως υπάρχει και άλλη άνοδος προς την κορυφή;

Να θυμίσουμε ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι από 14 ετών όταν άρχισε να ασχολείται με την κάντρι μουσική. Με γιαγιά που ήταν τραγουδίστρια της όπερας και προερχόμενη από πλούσια οικογένεια, η Τέιλορ Σουίφτ από νωρίς αφοσιώθηκε στη μουσική αν και στα πρώτα της βήματα, βρήκε πολλές κλειστές πόρτες καθώς δεν πίστευαν πολλοί στο ταλέντο της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved