Θλίψη στον κόσμο του Χόλιγουντ: Πέθανε ο ηθοποιός Ράιαν Ο’Νιλ
Hollywood

Θλίψη στον κόσμο του Χόλιγουντ: Πέθανε ο ηθοποιός Ράιαν Ο’Νιλ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός Ράιαν Ο’Νιλ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο γιος του.

Ο σπουδαίος ηθοποιός που έγινε περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στην ταινία «Love Story», καθώς και στο «Barry Lyndon» του Στάνλεϊ Κούμπρικ, υπήρξε υποψήφιος για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού.

«Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που είχα ποτέ να πω, αλλά έτσι είναι. Ο πατέρας μου έσβησε σήμερα ειρηνικά», έγραψε στο Instagram ο γιος του, Πάτρικ Ο’Νιλ.

https://www.instagram.com/p/CKzzWEpjAKh/

Ο Ράιαν Ο’Νιλ είδε τις μετοχές του να ανεβαίνου το 1970 χάρη στο «Love Story», όπου ενσάρκωνε ένα φοιτητή της Νομικής στο Χάρβαρντ, ο οποίος ερωτεύεται ένα κορίτσι που είναι αναγκασμένο να εργάζεται στη βιβλιοθήκη για να πληρώνει τις σπουδές του. Ο ρόλος τού είχε χαρίσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

https://www.instagram.com/p/CIyynvqDs6H/

Στη συνέχεια ο Ράιαν Ο’Νιλ έπαιξε στην ταινία «Barry Lyndon» του Στάνλεϊ Κούμπρικ. Ήταν μια κοινωνική σάτιρα που παρουσίαζε τα ήθη του 18ου αιώνα.

https://www.instagram.com/p/BUTFFvNATii/

Ο Ράιαν Ο'Νιλ (πλήρες όνομα: Τσαρλς Πάτρικ Ράιαν Ο'Νιλ) γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1941 και πριν ξεκινήσει την καριέρα του στην υποκριτική το 1960 εκπαιδεύτηκε ως ερασιτέχνης πυγμάχος

Το 1964, πήρε τον ρόλο του Ρόντνεϊ Χάρινγκτον στη βραδινή σαπουνόπερα του ABC Πέυτον Πλέις. Η σειρά έγινες αμέσως επιτυχία και απογείωσε την καριέρα του.

Από το 2005 έως το 2017, είχε έναν επαναλαμβανόμενο ρόλο στη σειρά του Fox Bones ως Μαξ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved