Τόλμη και Γοητεία: «Πεθαίνει» ο Έρικ Φόρεστερ στη θρυλική σειρά; Η κατάρρευσή του και τα spoilers
Hollywood

Τόλμη και Γοητεία: «Πεθαίνει» ο Έρικ Φόρεστερ στη θρυλική σειρά; Η κατάρρευσή του και τα spoilers

Μία φωτογραφία κολάζ που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφήνει ως spoiler να φανεί ότι ο Έρικ Φόρεστερ, ένας από τους πιο εμβληματικούς και μακροβιότερους χαρακτήρες της θρυλικής σειράς Τόλμη και Γοητεία, πεθαίνει, έχει προκαλέσει «σούσουρο» μεταξύ των φαν της αμερικανικής σαπουνόπερας.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες για τη σειρά που συνεχίζει να προβάλλεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για 37 σεζόν ή αν προτιμάτε για 36 συνεχόμενα χρόνια, κάποιος πρόκειται να πεθάνει στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν σε δύο εβδομάδες από τώρα.

1675051628027-622016765-tolmi-kai-gphteia-2.jpg

Η σύγχυση για τους φαν της σειράς ήρθε όταν κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο κολάζ φωτογραφιών που απεικονίζει την Μπρουκ και άλλους πρωταγωνιστές να οδύρονται για τον χαμό ενός αγαπημένου τους προσώπου, ενώ ο Έρικ ποζάρει σε ένα πορτρέτο του.

Και μπορεί αρχικά οι τηλεθεατές να συνδύασαν την πρόσφατη κατάρρευση του Έρικ κατά την οποία έχασε και την επαφή με το περιβάλλον με την πληροφορία ότι θα έχουμε κηδείες σύντομα στη σειρά, όμως δεν θα πρόκειται για εκείνη του Έρικ.

Γιατί σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες οι Αμερικανοί τηλεθεατές θα τον δουν να συνέρχεται την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, ο Έρικ θα αφοσιωθεί στην προετοιμασία του fashion gala του παρ' όλο που συνεχίζει να παλεύει και με την εύθραυστη υγεία του.

Αξίζει να πούμε ότι ο τηλεοπτικός Έρικ Φόρεστερ, κατά κόσμον Τζον Μακκούκ είναι ήδη 79 ετών και είναι από τους λίγους πρωταγωνιστές της σειράς που παραμένουν από το ξεκίνημά της, για 36 συναπτά έτη.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανησύχησε τους φαν της σειράς για τον φημολογούμενο «θάνατο» του Έρικ:

tolmi-kai-goiteia.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved