Πάρις Χίλτον: Μας δείχνει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη της, Λόντον
Hollywood

Πάρις Χίλτον: Μας δείχνει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη της, Λόντον

Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο απέκτησε δύο παιδιά και η καθημερινότητα της έχει αλλάξει για τα καλά. Ο λόγος για την Πάρις Χίλτον η οποία απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας τον Φοίνιξ Μπάρον Χίλτον Ρέουμ και πριν από μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε και τον ερχομό της κόρης της.

Ήταν 25 Ιανουαρίου του 2023 όταν η διάσημη κληρονόμος απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας τον γιο της και με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών ανακοίνωσε και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

paris-hilton-(5).jpg

H Πάρις Χίλτον με τον γιο της!

Η ανακοίνωση για τον ερχομό της κόρης της
Η ίδια μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα το όνομα που έδωσε στη μικρή της είναι Λόντον. Η Πάρις έκανε την αποκάλυψη με ένα ροζ φορμάκι ενώ στη φωτογραφία έγραφε: «Ευγνώμων για το μικρό μου κοριτσάκι».

Η πρώτη φορά που μας έδειξε την κόρη της, Λόντον

Η 42χρονη μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει τη νέα μαμά να περνά χρόνο με τη νεογέννητη κόρη της Λόντον και τον 10 μηνών γιο της Φοίνιξ.

Η Χίλτον κρατά την κόρη της έξω από το κάδρο, δείχνοντας μόνο την κορυφή του κεφαλιού του βρέφους, ενώ εκείνη κινηματογραφεί τον γιο της και την αντίδρασή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved