Μπέβερλι Τζόνσον: Η δίαιτα - θανάτου του top model των '80s - Κοκαΐνη, αυγά και καστανό ρύζι
Hollywood

Μπέβερλι Τζόνσον: Η δίαιτα - θανάτου του top model των '80s - Κοκαΐνη, αυγά και καστανό ρύζι

Η Μπέβερλι Τζόνσον αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα των ΄80s και αποκάλυψε πως έφτασε στα άκρα για να διατηρήσει τη σιλουέτα της. Τα όσα λέει πραγματικά σοκάρουν.

Μιλώντας στην Page Six, η 71χρονη σήμερα γυναίκα παραδέχεται ότι έκανε χρήση κοκαΐνης προκειμένου να μην πεινάει και να αδυνατίζει. Μια μέρα όμως κοιτάχτηκε στον καθρέφτη, κατάλαβε τι συνέβαινε και αποφάσισε να αλλάξει οριστικά σελίδα στη ζωή της.

«Για εμένα όλο αυτό ήταν σκέτη αφύπνιση. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τα οστά μου να με κοιτάνε μέσα από τον καθρέφτη», λέει.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Tζόνσον είχε γίνει παγκοσμίως διάσημη όταν αποτέλεσε το πρώτο μαύρο μοντέλο σε εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue τον Αύγουστο του 1974. Είχε προηγηθεί το εξώφυλλο της Nτονιάλε Λούνα στην βρετανική Vogue το 1966.

iambeverlyjohnson_1701496363_3248709421705677333_1149537844.jpg

Το 2008, οι New York Times χαρακτήρισαν την Μπέβερλι Τζόνσον ως έναν από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στη μόδα του 20ου αιώνα.

«Όλοι έκαναν ναρκωτικά εκείνη την εποχή, αλλά το συγκεκριμένο ναρκωτικό για τα μοντέλα χρησιμοποιούνταν επειδή δεν τρώγαμε. Θυμάμαι να τρώω δύο αυγά και ένα μπολ καστανό ρύζι την εβδομάδα. Έτρεμα σε ένα ταξί και έλεγα να σταματήσω γιατί πρέπει να πάρω μια σακούλα M&Ms», δήλωσε η Μπέβερλι Τζόνσον, χρόνια μετά από αυτά τα περιστατικά.

«Κάθε φορά που ερχόσουν στη δουλειά σου έλεγαν: "Ναι! κόκαλο το κορίτσι. Ναι", σαν να σε συγχαίρουν. Κανείς δεν σου έλεγε πραγματικά την αλήθεια», εξομολογήθηκε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved