Super Bowl 2024: Τα φιλιά της Taylor Swift στον Travis Kelce, οι πανηγυρισμοί & ο εντυπωσιακός Usher
Hollywood

Super Bowl 2024: Τα φιλιά της Taylor Swift στον Travis Kelce, οι πανηγυρισμοί & ο εντυπωσιακός Usher

 Το Super Bowl 2024 ολοκληρώθηκε και οι Kansas City Chiefs κυριάρχησαν, κερδίζοντας τους San Francisco 49ers με 25-22.

Η φετινή διοργάνωση που έγινε στο Λας Βέγκας, δεν είχε μόνο παιχνίδι αλλά και εντυπωσιακές εμφανίσεις από τους Usher, Alicia Keys, will.i.am και τους έξαλλους πανηγυρισμούς της Taylor Swift για τη νίκη της ομάδας του συντρόφου της, Travis Κelce και το παθιασμένο τους φιλί μετά τη νίκη που κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου.

Tα στιγμιότυπα που σημάδεψαν τον αγώνα

Στο διάλειμμα του αγώνα, ο Usher μαζί με μια ομάδα τραγουδιστών και χορευτών έδωσε το Halftime Show.

Ντυμένος στα λευκά και περιτριγυρισμένος από χορευτές, ο Usher εμφανίστηκε στη σκηνή του Allegiant Stadium στο Λας Βέγκας και ξεκίνησε κατευθείαν με ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια, το Caught Up.

Ο Usher ερμήνευσε πολλές επιτυχίες του στο ημίχρονο του Super Bowl μαζί με άλλους καλλιτέχνες όπως ο will.i.am, η Alicia Keys και ο Ludacris.

Μετά τον Usher, εμφανίστηκε η Alicia Keys πίσω από ένα κατακόκκινο πιάνο φορώντας ένα παρόμοιο ρούχο, τραγουδώντας μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το If I Ain't Got You. Στη συνέχεια, οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ερμηνεύσουν το ντουέτο My Boo.

Ο παραγωγός-ραπέρ Jermaine Dupri ανέβηκε στη σκηνή, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Usher για το εκρηκτικό Confessions Part II.

Και έπειτα ο Usher ερμήνευσε τις επιτυχίες Burn και το U Got It Bad.

Μετά το τέλος του αγώνα και την μεγάλη νίκη των Kansas City Chiefs η Taylor Swift όπως και άλλα μέλη των οικογενειών των παικτών, βρέθηκε μέσα στο γήπεδο για να αγκαλιάσει τον αγαπημένο της και φυσικά οι κάμερες έπεσαν πάνω της και σήμερα το παθιασμένο φιλί της τραγουδίστριας στον Travis Κelce έχει γίνει viral!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved