Λόπεζ: Αποκάλυψε τον λόγο που άφησε να περάσουν 18 χρόνια μέχρι να συναντήσει ξανά τον Άφλεκ
Hollywood

Λόπεζ: Αποκάλυψε τον λόγο που άφησε να περάσουν 18 χρόνια μέχρι να συναντήσει ξανά τον Άφλεκ

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ! Γιατί όμως η «φλόγα» του έρωτά τους άργησε 18 χρόνια να ξαναπάρει «φωτιά»;

Οι δυο τους αρχές της δεκαετίας του 2000 ήταν το πιο hot ζευγάρι, χώρισαν τέσσερα χρόνια μετά, το 2004 μετά από έναν αποτυχημένο αρραβώνα. Το ζευγάρι βρέθηκε ξανά τον Ιούλιο του 2021 ενώ παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022.

1675214650870-904687894-lopez.jpg

«Ερωτεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου νωρίτερα στη ζωή μου και για κάποιους λόγους έπρεπε να μεγαλώσουμε και να κάνουμε άλλα πράγματα» είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Και οι δύο φύγαμε από τη σχέση και κάναμε παιδιά με άλλους ανθρώπους και άλλες σχέσεις, αλλά, ξέρετε, στο μυαλό μου το είχα κάπως σαν, "Ω, αυτή ήταν η μοναδική μου αγάπη" και ξαναβρεθήκαμε μαζί. Δεν μπορούσα να το πιστέψω και δεν νομίζω ότι μπορούσε ούτε αυτός. Δεν είναι κάτι που είχαμε σχεδιάσει ποτέ. Είχαμε πραγματικά προχωρήσει με τις ζωές μας, αλλά όταν επανασυνδεθήκαμε, ήταν σχεδόν στιγμιαίο και απλά το ξέραμε».

Jennifer_Ben1.webp

«Προσπαθούσα να γίνω καλύτερη και να καταλάβω τον εαυτό μου και να γίνω ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ να γίνω, ώστε να μπορώ να γίνω μια σπουδαία μαμά και ένα σπουδαίο παράδειγμα για τα παιδιά μου. Στη συνέχεια, όταν χώρισα, ξεκίνησε κατά κάποιο τρόπο μια άλλη φάση στην οποία προσπαθούσα να καταλάβω τον εαυτό μου και τις σχέσεις», είπε σε άλλο σημείο ενώ κατέληξε: «Αισθανόμουν ότι ήμουν καλά μόνη μου, ότι ήμουν μια χαρά και αγαπούσα τη ζωή μου”. Και όταν έφτασα σε αυτό το σημείο, το σύμπαν συνωμότησε και μου είπε: “Εντάξει, τώρα είσαι έτοιμη να προχωρήσεις”», αποκάλυψε στο The Kyle And Jackie O Show.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved