Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκάλυψε γιατί άργησε 18 χρόνια για να πέσει ξανά στην αγκαλιά του Μπεν Άφλεκ
Hollywood

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκάλυψε γιατί άργησε 18 χρόνια για να πέσει ξανά στην αγκαλιά του Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «The Kyle And Jackie O Show» και αποκάλυψε γιατί χρειάστηκε να περάσουν 18 ολόκληρα χρόνια για να ξαναβρεθεί με τον άνδρα της ζωής της.

Η Λόπεζ, 54 ετών, και ο Μπεν, 51 ετών, που ήταν το πιο hot ζευγάρι των αρχών της δεκαετίας του 2000, χώρισαν το 2004 μετά από έναν αποτυχημένο αρραβώνα. Το ζευγάρι βρέθηκε ξανά τον Ιούλιο του 2021 και στη συνέχεια παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022.

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι της πήρε σχεδόν δύο δεκαετίες για να «βρει τον εαυτό της» πριν το «σύμπαν συνωμοτήσει» και της επιτρέψει να ξανασμίξει με τον πρώην αγαπημένο της.

«Ερωτεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου νωρίτερα στη ζωή μου και για κάποιους λόγους έπρεπε να μεγαλώσουμε και να κάνουμε άλλα πράγματα» είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Και οι δύο φύγαμε από τη σχέση και κάναμε παιδιά με άλλους ανθρώπους και άλλες σχέσεις, αλλά, ξέρετε, στο μυαλό μου το είχα κάπως σαν, “Ω, αυτή ήταν η μοναδική μου αγάπη” και ξαναβρεθήκαμε μαζί. Δεν μπορούσα να το πιστέψω και δεν νομίζω ότι μπορούσε ούτε αυτός. Δεν είναι κάτι που είχαμε σχεδιάσει ποτέ. Είχαμε πραγματικά προχωρήσει με τις ζωές μας, αλλά όταν επανασυνδεθήκαμε, ήταν σχεδόν στιγμιαίο και απλά το ξέραμε».

Διαβάστε επίσης: Καρέ καρέ το ατύχημα της JLo στη σκηνή - Δείτε τι έκανε όταν έφυγε η τρέσα από τα μαλλιά ενώ χόρευε

lopez.jpg

Η Λόπεζ συνέχισε να περιγράφει την προσωπική της διαδρομή μέχρι να καταλήξει στην αγκαλιά του Μπεν και πώς η απόκτηση των παιδιών της την έκανε καλύτερο άνθρωπο.

«Βρισκόμουν σε ένα πραγματικό ταξίδι από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου», δήλωσε η Λατίνα σταρ, η οποία έχει τα δίδυμα Μαξ και Έμα, 16 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι.

Ο Μπεν από την άλλη είναι επίσης πατέρας δύο έφηβων κοριτσιών - της Βάιολετ, 18 ετών, της Σεραφίνα 15 ετών και του Σάμιουελ 12 ετών - από τον δεκαετή γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ, ο οποίος έληξε το 2018.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι πέρασε χρόνο κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Μαρκ προσπαθώντας να βρει τον εαυτό της: «Προσπαθούσα να γίνω καλύτερη και να καταλάβω τον εαυτό μου και να γίνω ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ να γίνω, ώστε να μπορώ να γίνω μια σπουδαία μαμά και ένα σπουδαίο παράδειγμα για τα παιδιά μου. Στη συνέχεια, όταν χώρισα, ξεκίνησε κατά κάποιο τρόπο μια άλλη φάση στην οποία προσπαθούσα να καταλάβω τον εαυτό μου και τις σχέσεις».

Μετά το διαζύγιό της, η Τζένιφερ είχε μια σειρά από αποτυχημένες σχέσεις και τελικά αποφάσισε να παραμείνει ελεύθερη. Ήταν λοιπόν εκείνη η μαγική στιγμή που αναζωπυρώθηκε τελικά το ειδύλλιο με τον Μπεν.

«Αισθανόμουν ότι ήμουν καλά μόνη μου, ότι ήμουν μια χαρά και αγαπούσα τη ζωή μου. Και όταν έφτασα σε αυτό το σημείο, το σύμπαν συνωμότησε και μου είπε: “Εντάξει, τώρα είσαι έτοιμη να προχωρήσεις”».

Διαβάστε επίσης:

Ολόχρυσο και πολύ ψηλό! Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τζένιφερ Λόπεζ είναι ό, τι πιο εντυπωσιακό!

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «This Is Me… Now» με τη Τζένιφερ Λόπεζ

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved