Λοπεζ-Άφλεκ: Ο πραγματικός λόγος που τους είχε οδηγήσει σε χωρισμό 3 μέρες πριν τον γάμο, το 2003
Hollywood

Λοπεζ-Άφλεκ: Ο πραγματικός λόγος που τους είχε οδηγήσει σε χωρισμό 3 μέρες πριν τον γάμο, το 2003

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ αποκαλύπτουν μετά από χρόνια ποιος είναι ο πραγματικό λόγος που το 2003 έφτασαν ένα βήμα πριν τον γάμο, αλλά τον ακυρώσαν και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ίσως είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Hollywood. Η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα, το ζευγάρι όμως κατέληξε να είναι μαζί και πιο ευτυχισμένο, πλέον, από ποτέ.

Το ντοκιμαντέρ The Greatest Love Story Never Told έκανε την πρεμιέρα του και αφηγείται μεταξύ άλλων και το love story των Bennifer, αποκαλύπτοντάς μας τον πραγματικό λόγο ο οποίος οδήγησε το ζευγάρι στον χωρισμό, τρεις μέρες πριν τον μεγάλο γάμο τους.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «This Is Me… Now» με τη Τζένιφερ Λόπεζ

«Χωρίσαμε τρεις μέρες πριν το γάμο. Είχαμε κανονίσει μία μεγάλη εκδήλωση, 14 παράνυμφοι και από τις δύο πλευρές, και όλο αυτό κατέρρευσε από την πίεση», δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ συμφώνησε λέγοντας πως «όταν η Τζεν κι εγώ χωρίσαμε, ο καταλύτης ήταν το γεγονός ότι η προσωπική μας ζωή βρισκόταν διαρκώς στο μικροσκόπιο».

lopez.jpg

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ I’m Real της διάσημης τραγουδίστριας, θυμάται για τον μεγάλο χωρισμό των Bennifer: «Ο χωρισμός τους ήταν καταστροφή. Εκείνη στερήθηκε αυτό που θεωρούσε πως ήταν αγάπη. Και την έκανε να ξεφύγει».

Πώς κατέληξαν τελικά σε γάμο το 2021;

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει στο νέο ντοκιμαντέρ για τη σχέση τους πως ο χωρισμός τους την πλήγωσε βαθιά, αλλά χάρη σε αυτόν και οι δύο κατάφεραν να ωριμάσουν και να συνειδητοποιήσουν τι θέλουν από τη ζωή, αλλά και από τη σχέση τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ακολούθησαν το 2003 χωριστούς δρόμους κι έφτιαξαν τη ζωή τους με άλλους ανθρώπους. Απέκτησαν παιδιά και ο καθένας την οικογένειά του.

Τίποτα όμως δεν μπορεί να σε κρατήσει μακριά από το άλλο σου μισό. Το 2021 ξεκίνησαν να βγαίνουν ξανά κι αυτή τη στιγμή δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

«Αισθάνομαι ότι πέρασα στην απέναντι όχθη. Τα κατάφερα. Έκανα κάτι καλό στη ζωή μου. Και είμαι περήφανη γι’ αυτό», δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ για τον Μπεν Άφλεκ.

Δείτε εδώ το trailer του ντοκιμαντέρ:

Διαβάστε επίσης:

Λόπεζ: Αποκάλυψε τον λόγο που άφησε να περάσουν 18 χρόνια μέχρι να συναντήσει ξανά τον Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ για Μπεν Άφλεκ: «Με βοήθησε να καταλάβω την αξία μου»

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Το αδημοσίευτο υλικό από τον γάμο, η επέτειος και η ερωτική εξομολόγηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved