Ηθοποιός του Hollywood παντρεύτηκε εν μέσω... χιονοθύελλας! Οι ονειρικές φωτό από την τελετή
Hollywood

Ηθοποιός του Hollywood παντρεύτηκε εν μέσω... χιονοθύελλας! Οι ονειρικές φωτό από την τελετή

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζος Ράντνορ παντρεύτηκε την αγαπημένη του και οι φωτογραφίες από τον γάμο τους είναι η απόδειξη πως τα παραμύθια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «How i met your mother» παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες τη γυναίκα της ζωής του, Τζορντάνα Τζέικομπς, στο Cedar Lakes Estate στο Hudson Valley της Νέας Υόρκης εν μέσω χιονοθύελλας και οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Instagram είναι ονειρικές!

Μάλιστα, ο Τζος Ράντνορ κοινοποίησε τις φωτογραφίες από τη μεγάλη ημέρα θέλοντας να ευχαριστήσει τους καλεσμένους για την υπομονή τους, καθώς παρακολούθησαν το μυστήριο να εκτυλίσσεται στους -5 βαθμούς.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας παρά την ακραία θερμοκρασία και την χιονοθύελλα της ημέρας.

josh-radnor.jpg

Σε μία από τις φωτογραφίες βλέπουμε τον αγαπημένο πρωταγωνιστή του «How i met your mother» να φιλά τη γυναίκα του καθώς το χιόνι τους έχει σκεπάσει κι έχει δημιουργήσει ένα ρομαντικό σκηνικό.

Χωρίζει μετά από 4 χρόνια γάμου - Πόσους μήνες ζει μακριά από τον σύζυγό της η τραγουδίστρια;

«Παντρεύτηκα! Πριν από δύο εβδομάδες. Σε μια ελαφριά χιονοθύελλα. Ήταν ένα απίστευτο χιονισμένο Σαββατοκύριακο γεμάτο ευδαιμονία. Τόσο ευγνώμων σε τόσους πολλούς ανθρώπους που αγαπώ που έκαναν το ταξίδι στο @thesistersofcedarlakes για να είναι μαζί μας. Στο @forgedinthenorth για τις εξαιρετικές φωτογραφίες».

«Κυρίως όμως στην Τζορντάνα. Δεν μπορώ να πιστέψω τη μεγάλη μου τύχη που αποκαλώ αυτήν την εξαιρετική γυναίκα σύζυγό μου», έγραψε ο «Τέντι Μόσμπι» στη λεζάντα των φωτογραφιών του.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες από τον ονειρικό γάμο του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

Λόπεζ: Αποκάλυψε τον λόγο που άφησε να περάσουν 18 χρόνια μέχρι να συναντήσει ξανά τον Άφλεκ

O Harry Styles είναι in love και δεν το κρύβει

Παγκόσμια Ημέρα Γάμου: 4 ζευγάρια του Χόλιγουντ που ζουν... Happily ever after!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved