Κόλιν Φερθ: Πουλήθηκε το θρυλικό πουκάμισο της σειράς «Περηφάνια & Προκατάληψη»- Το αστρονομικό ποσό
Hollywood

Κόλιν Φερθ: Πουλήθηκε το θρυλικό πουκάμισο της σειράς «Περηφάνια & Προκατάληψη»- Το αστρονομικό ποσό

Χιλιάδες δολάρια συγκεντρώθηκαν σε δημοπρασία για το θρυλικό λευκό πουκάμισο του Κόλιν Φερθ που τον είχε μεταμορφώσει σε καρδιοκατακτητή στη σειρά «Περηφάνια και Προκατάληψη».

Το BBC το 1995 μετέτρεψε το μυθιστόρημα της Τζέιν Όστεν σε σειρά η οποία αγαπήθηκε από το κοινό.

Colin Firth: Δεν θυμάται καν τη βραδιά των Oscars

Ο Κόλιν Φερθ ήταν από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Περηφάνια και Προκατάληψη» ο οποίος κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων των γυναικών στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς, κατά τη διάρκεια του οποίου ο γοητευτικός ηθοποιός βγαίνει βρεγμένος από τη λίμνη, με το πολυσυζητημένο πουκάμισο να κολλά πάνω στο καλλίγραμμο σώμα του.

Ο συγκεκριμένος ρόλος φάνηκε να αποτελεί σταθμό στην καριέρα του Κόλιν Φερθ καθώς αργότερα συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα από τον χώρο του κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της ταινίας «Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» το 2001.

Το λευκό λινό πουκάμισο πωλήθηκε σε δημοπρασία για 25.000 λίρες (29.258 ευρώ) στο Λονδίνο πριν από μερικές μέρες, από την Cosprop, έναν οίκο θεατρικών κοστουμιών που ιδρύθηκε το 1965 από τον βραβευμένο με Όσκαρ και Bafta σχεδιαστή John Bright, και την Kerry Taylor Auctions.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εμβληματική σκηνή με το πουκάμισο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved