Hollywood

Όσκαρ 2024: O Κουτσογιαννόπουλος δίνει τα δικά του προγνωστικά! Τα ακλόνητα φαβορί και ο Λάνθιμος!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Όσκαρ 2024: Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έχει σηκώσει μανίκια και δουλεύει πυρετωδώς αυτές τις μέρες αφού πρόκειται για την κορύφωση των κινηματογραφικών βραβείων και της αναγνώρισης των σταρ του Χόλιγουντ για τις ερμηνείες τους. 

Ο γνωστός κριτικής κινηματογράφου και παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και έδωσε τα δικά του φαβορί για τη μεγάλη (αποψινή 10/3) βραδιά.

Οδηγός... επιβίωσης: 5+1 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη βραδιά των Όσκαρ!

a55eee7f-oscar-2023.jpg

Για τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο το απόλυτο φαβορί είναι το Oppenheimer, η ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν τον οποίο θεωρεί και επικρατέστερο για να κερδίσει το βραβείο σκηνοθεσίας, αν και έχει να αντιμετωπίσει και τον Γιώργο Λάνθιμο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Σε ό,τι αφορά την Έμμα Στόουν, μούσα του Έλληνα σκηνοθέτη, δεν πιστεύει ότι θα καταφέρει να κατακτήσει το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου καθώς «βλέπει» ως επικρατέστερη την Λίλι Γκλάντστοουν.

Για τον Α' Ανδρικό ρόλο «βλέπει» τον Κίλιαν Μέρφι όμως δεν αποκλείει να το πάρει και ο Πολ Τζιαμάτι στα «Παιδιά του χειμώνα». Κανένας από τους δύο ηθοποιούς δεν έχει βραβευτεί με Όσκαρ μέχρι σήμερα.

Για τον Β' Ανδρικό Ρόλο απόλυτο φαβορί είναι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Δείτε τι άλλο είπε στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved