Νέος κύκλος διαμάχης: Διαδοχικές νίκες του Πιτ εις βάρος της Τζολί για τον αμπελώνα τους στη Γαλλία!
ΑΠΕ ΜΠΕ - EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Hollywood

Νέος κύκλος διαμάχης: Διαδοχικές νίκες του Πιτ εις βάρος της Τζολί για τον αμπελώνα τους στη Γαλλία!

Ένας νέος κύκλος διαμάχης ανοίγει για τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί, παρά το γεγονός ότι πάνε πλέον 8 χρόνια από την ημέρα που αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο!

Το άλλοτε διάσημο ζευγάρι μάλιστα, δεν αποκλείεται να βρεθεί ξανά ενώπιον των δικαστικών αρχών προκειμένου να τελειώσει και η μεταξύ τους διένεξη και εκρεμμότητα σε ό,τι έχει να κάνει με τον γαλλικό αμπελώνα τους, Château Miraval, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων που είχαν αγοράσει το 2008 από κοινού.

Αντζελίνα Τζολί: Ερωτευμένη με τον ράπερ Akale;

USA ACADEMY AWARDS 2014

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/PAUL BUCK

Ο διάσημος ηθοποιός σύμφωνα με το Page Six, κερδίζει έδαφος απέναντι στην Αντζελίνα Τζολί μετά τις διαδοχικές νίκες στα δικαστήρια που είχε σε τρεις διαφορετικές χώρες για την πώληση του Château Miraval σε Ρώσο ολιγάρχη.

Ο λόγος για τον δισεκατομμυριούχος Γιούρι Σέφλερ, που σύμφωνα με το Page Six είναι ο άνθρωπος στον οποίο είχε πουλήσει το μερίδιό της η Αντζελίνα Τζολί κατά το παρελθόν. Μάλιστα, αυτή η αγοραπωλησία είχε «χρησιμοποιηθεί» από την πλευρά του Πιτ σε άλλα δικαστήρια που είχε με την πρώην σύζυγό του, καθώς υποστήριζε ότι πούλησε το δικό της κομμάτι στον αμπελώνα σε ξένο ώστε να τον εκδικηθεί επειδή αρχικά τού είχε ανατεθεί η επιμέλεια των παιδιών τους από το δικαστήριο.

Τότε, ο Πιτ είχε μηνύσει την Αντζελίνα Τζολί για παραβίαση συμβολαίου, αφού εκείνη πούλησε το μερίδιό της στο κτήμα στον Ρώσο ολιγάρχη Shefler, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη ή τη γνώση του ηθοποιού.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες αποφάσισε αυτή την εβδομάδα ότι η υπόθεση ίσως οδηγηθεί σε δίκη, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα το άλλοτε ζευγάρι να διασταυρώνει ξανά τα πυρά του στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Πιτ και η Τζολί – μαζί με τον Σέφλερ – μάχονται σε τρεις διαφορετικές αρχές: Λουξεμβούργο, Καλιφόρνια και Γαλλία.

USA YOON STATE DINNER

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/Oliver Contreras / POOL

Γιατί είναι σημαντικός και για τους δύο ο αμπελώνας;

Το Château Miraval αγοράστηκε από το άλλοτε ζευγάρι το 2008, και εκεί έκαναν όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Ένα από αυτά ήταν η δημιουργία αμπελώνα που θα παρήγαγε βραβευμένο γαλλικό κρασί κάτι που τελικά κατάφεραν από κοινού αφού το ροζ αφρώδες κρασί τους είχε βραβευτεί.

Επίσης, το πολυτελές κτήμα υπήρξε το σκηνικό για τον παραμυθένιο γάμο του ζευγαριού το 2014 που έγινε παρουσία και των έξι παιδιών τους.

Το κτήμα διαθέτει επίσης ένα στούντιο ηχογράφησης που έχει φιλοξενήσει πολύ δημοφιλή συγκροτήματα όπως τους AC/DC, τους The Cure και τον Travis Scott.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved