Shogun: Αυτή είναι η νέα σειρά που κάνει πάταγο!
Hollywood

Shogun: Αυτή είναι η νέα σειρά που κάνει πάταγο!

Η σειρά Shogun έχει πλέον κατακτήσει την πρώτη θέση στη λίστα παρακολούθησης του Samba TV, η οποία περιλαμβάνει τόσο σειρές όσο και ταινίες.

Το πρωτότυπο Shōgun έκανε πρεμιέρα σε μορφή μίνι σειράς το 1980 διασκευάζοντας το προ 5ετίας βιβλίο του Τζέιμς Κλάβελ.

shogun.jpg

Η σειρά εκτυλίσσεται με φόντο τον θάνατο του Toyotomi Hideyoshi, του δεύτερου "Μεγάλου Ενοποιητή της Ιαπωνίας". Ο θάνατος του Hideyoshi πυροδοτεί ένα κενό εξουσίας, ωθώντας πέντε άρχοντες να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο του Shōgun, του de facto κυβερνήτη της Ιαπωνίας.

Μετά το θάνατο του Hideyoshi, ο Tokugawa Ieyasu, ο οποίος στη σειρά ονομάζεται Yoshii Toranaga και τον υποδύεται ο Sanada, αναδεικνύεται σε κεντρική φιγούρα. Με στρατηγική δεινότητα, ο Tokugawa ελίσσεται μέσα από την πολιτική αναταραχή, εξασφαλίζοντας τελικά τα ηνία του Σογκουνάτου μετά από αποφασιστικές νίκες, συμπεριλαμβανομένης της κρίσιμης μάχης της Σεκιγκαχάρα.

1711121269052-203026317-shogun-(1).jpg

Κεντρικό ρόλο στην άνοδο του Tokugawa παίζει η συνάντησή του με τον William Adams, τον πρώτο Άγγλο που πατάει το πόδι του στην Ιαπωνία. Η τεχνογνωσία του Adams στη δυτική ναυσιπλοΐα και ναυπηγική κερδίζει τον θαυμασμό του Tokugawa, γεγονός που του χαρίζει σημαντικό ρόλο ως έμπιστο σύμβουλο και επίσημο διερμηνέα του Shōgun.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved