Έπαιζε σε παράσταση και απέβαλε πάνω στη σκηνή! Η αποκάλυψη της ηθοποιού, ο θυμός και η συγκίνηση!
Hollywood

Έπαιζε σε παράσταση και απέβαλε πάνω στη σκηνή! Η αποκάλυψη της ηθοποιού, ο θυμός και η συγκίνηση!

Δεν είναι ποτέ εύκολο για μία γυναίκα να αποδεχτεί μία τόσο μεγάλη απώλεια, μία αποβολή, ειδικά σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο της ζωής της. 

Το ίδιο συνέβη και για την Αν Χάθαγουεϊ που σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, μίλησε πρώτη φορά για την τόσο δύσκολη εμπειρία που είχε.

Anne Hathaway: «Έχουμε την τάση να παρουσιάζουμε την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα μονοδιάστατα…»

Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε στην ανάρτηση που είχε κάνει, ούσα 3 μηνών έγκυος το 2019.

https://www.instagram.com/p/B0T0qLHFWbR/

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά η στερα: «Δεν είναι για ταινία… Πέρα από την πλάκα, για όλους όσοι περνούν την κόλαση της υπογονιμότητας, να ξέρετε ότι δεν ήταν μια ίσια γραμμή καμία από τις εγκυμοσύνες μου. Σας στέλνω πολλή αγάπη».

Όταν ρωτήθηκε για το τι πραγματικά κρυβόταν πίσω από αυτή τη φωτογραφία, η Αν Χάθαγουεϊ παραδέχτηκε: «Δεδομένου του πόνου που ένιωσα ενώ προσπαθούσα να μείνω έγκυος, θα ήμουν ανειλικρινής να δημοσιεύσω κάτι σούπερ χαρούμενο, όταν ξέρω ότι η ιστορία είναι πολύ πιο διαφοροποιημένη από αυτό και για εμένα και για τον καθένα».

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, είχε αποβάλει το 2015 ενώ πρωταγωνιστούσε στην παράσταση Grounded, που παιζόταν τότε στο Broadway. Μάλιστα στην παράσταση υποδυόταν μία γυναίκα πιλότο που είναι έγκυος και έπρεπε να προσποιείται κάθε μέρα, για όσο διήρκησε η παράσταση δηλαδή -περίπου έξι εβδομάδες- ότι γεννάει. Τότε ήταν που έπαθε την αποβολή και ένιωσε να καταρρέει ο κόσμος της.

Όταν αυτό της συνέβη, όπως εξομολογήθηκε: «Σκέφτηκα: πού είναι αυτές οι πληροφορίες; Γιατί αισθανόμαστε τόσο απομονωμένες; Εκεί είναι που συμβαίνει η ζημιά. Έτσι αποφάσισα ότι θα μιλήσω γι’ αυτό. Αυτό που μου ράγισε την καρδιά, μου τίναξε τα μυαλά στον αέρα και μου έδινε ελπίδα. Για τρία χρόνια μετά σχεδόν καθημερινά, μια γυναίκα ερχόταν σε μένα κλαίγοντας και απλά την αγκάλιαζα, επειδή κουβαλούσε αυτόν τον πόνο και ξαφνικά δεν ήταν πια μόνο δικός της... Δεν επρόκειτο να νιώσω ντροπή για κάτι που μου φαινόταν αρκετά φυσιολογικό. Έπρεπε να το κρατήσω αληθινό… Έτσι, όταν πήγε καλά για μένα, έχοντας βρεθεί στην άλλη πλευρά – όπου πρέπει να χαίρεσαι για κάποιον – ήθελα να ενημερώσω τις αδελφές μου: “Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα χαριτωμένη. Σας βλέπω και είμαι μαζί σας”. Είναι πραγματικά δύσκολο να θέλεις κάτι τόσο πολύ και να αναρωτιέσαι αν κάνεις κάτι λάθος».

https://www.instagram.com/p/CMpDZ7BKCbt/

Παρά τις δύσκολες στιγμές, η διάσημη ηθοποιός είναι μητέρα δύο παιδιών, του Jonathan που ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2016 και του Jack που γεννήθηκε το 2019.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved