Η Πενέλοπε Κρουζ ποζάρει με βινύλ corset top & «ανάβει»... φωτιές λίγο πριν κλείσει τα 50!
Instagram / penelopecruzoficial
Hollywood

Η Πενέλοπε Κρουζ ποζάρει με βινύλ corset top & «ανάβει»... φωτιές λίγο πριν κλείσει τα 50!

Η Πενέλοπε Κρουζ λίγο πριν κλείσει τα 50 της ποζάρει με μαύρο αποκαλυπτικό κορσέ, εντυπωσιάζει με το φλογερό σώμα της και δίνει μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο ισπανικό Elle.

Στις 28 Απριλίου η διάσημη ηθοποιός, Πενέλοπε Κρουζ, θα γίνει 50 ετών και όπως αποκαλύπτει και η ίδια αγαπά τον εαυτό της και μάλιστα προτιμά τη συγκεκριμένη δεκαετία, παρά την δεκαετία των 20 ή των 30.

Αθηνά Οικονομάκου: Το δείπνο με την Πενέλοπε Κρουζ στο Λούβρο και η εκπομπή της Λασκαράκη

https://www.instagram.com/p/C4sYktToxcU/

«Αν με ρωτήσετε ποια είναι η σχέση μου με τον εαυτό μου τώρα και ποια ήταν αυτή που είχα όταν ήμουν 20 ή 30 ετών, ειλικρινά προτιμώ αυτή που έχω τώρα», δήλωσε η Πενέλοπε Κρουζ.

Το ταξίδι στην Ινδία και η μητρότητα

Σχετικά με τη μητρότητα και το ταξίδι στην Ινδία που κόντεψε να της αλλάξει τη ζωή, η διάσημη ηθοποιός ανέφερε:

«Δούλευα πολύ στο παρελθόν και μάλιστα με πολύ τρελούς ρυθμούς, γιατί αυτό ήταν το ζητούμενο εκείνη την εποχή, όταν γύριζα τέσσερις ταινίες το χρόνο. Σήμερα όμως νιώθω ότι είμαι πολύ τυχερή που μπορώ να επιλέγω τι θα κάνω, πού και πότε. Θέλω να πω, μερικές φορές μπορεί να μου προτείνουν κάτι και να πω όχι επειδή θα είναι μακριά από το σπίτι μου. Και δεν θα το μετανιώσω ποτέ. Επειδή από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε απόλυτα παρόντες στην ανατροφή τους. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Το πιο σημαντικό πράγμα».

https://www.instagram.com/p/C4u8PNSosZ9/

Όσον αφορά την εφηβεία της η Πενέλοπε Κρουζ αποκάλυψε: «Η εφηβεία ήταν λίγο δύσκολη για μένα, αλλά με την έννοια ότι ήθελα να βρω τη θέση μου. Εκείνα τα χρόνια συνδύασα πολλά πράγματα: σπουδές, χορό, άρχισα να πηγαίνω σε κάστινγκ, ήμουν σε πρακτορείο μοντέλων και έπιασα πολλές δουλειές. Από τη μία ήμουν ευτυχισμένη, αλλά από την άλλη ήταν πολύ δύσκολο για μένα να τα κάνω όλα.

https://www.instagram.com/p/C40ZolzNEWN/

Έβγαλα τα πρώτα μου χρήματα με δουλειές στο πρακτορείο μοντέλων. Και ήμουν πολύ χαρούμενη που μπορούσα να συνεισφέρω κάτι στην οικογένεια».

Για το μεγάλο της ντεμπούτο στον κινηματογράφο με την ταινία «Jamón, Jamón» και την «Belle Epoque» όταν ήταν μόλις 18 ετών η ίδια τόνισε: «Ήμουν πολύ τυχερή. Ήταν δύο πολύ διαφορετικές και πολύ καλές ταινίες. Τότε πήγα επίσης να ζήσω στη Νέα Υόρκη για να μάθω αγγλικά, γιατί πάντα σπούδαζα γαλλικά».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved