Οι διάσημοι σταρ με την πιο μυστικοπαθή προσωπική ζωή! Ποιοι κρύβουν καλά τα ερωτικά τους; (pics)
Hollywood

Οι διάσημοι σταρ με την πιο μυστικοπαθή προσωπική ζωή! Ποιοι κρύβουν καλά τα ερωτικά τους; (pics)

Για πολλούς σταρ του Χόλιγουντ επιτυχία δεν σημαίνει απαραίτητα δημοσιότητα σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Είναι εκείνοι οι σταρ που στα ερωτικά τους είναι... αντιστάρ και δεν θέλουν να βλέπουν τους ευατούς τους με τα ταίρια τους στα tabloids. 

Κοινώς, δεν είναι υπέρμαχοι της άποψης "ας ακούγεται το όνομά μου, αρκεί να μην λέγεται λάθος" που έλεγαν και οι παλιοί.

Γνωρίστε τα πιο low profile ζευγάρια της Μέκκας του κινηματογράφου για τα οποία γνωρίζουμε ελάχιστα...

Eva Mendes-Ryan Gosling

Το συγκεκριμένο ζευγάρι ήρθε κοντά μέσα από την ταινία The Place Beyond the Pines. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα και ήρθαν κοντά το 2011 αλλά ουδέποτε θέλησαν να "πουλήσουν" τη σχέση τους. Μάλιστα αποφεύγουν να εμφανίζονται μαζί, τόσο που εκείνη στη βραδιά απονομής βραβείων Όσκαρ το 2017 όπου εκείνος ήταν υποψήφιος για την ταινία La La Land εκείνη δεν παρευρέθηκε ούτε καν στο πλευρό του καθώς έπρεπε να μείνει στο σπίτι με τα δυο τους παιδιά.

Penelope Cruz-Javier Bardem

Μπορεί να είναι στην κορυφή ως δημοφιλέστατοι σταρ του καλλιτεχνικού χώρου παγκοσμίως όμως έχουν φροντίσει να αφήσουν ελάχιστα περιθώρια για να μάθει κανείς τι πραγματικά συμβαίνει στην καθημερινότητά τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2007 και παντρεύτηκε τρία χρόνια μετά.

Έχει αποκτήσει δύο παιδιά όμως πέρα από σημαντικές στιγμές της ζωής τους, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να ασχολείται με την προσωπική του ζωή.

Meryl Streep-Don Gummer

Η Οσκαρική ηθοποιός βρισκόταν στα γυρίσματα της τεράστιας επιτυχίας της "Κράμερ εναντίον Κράμερ" και πενθούσε για τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατο του συντρόφου της που έφυγε από τη ζωή από καρκίνο του πνεύμονα, όταν γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της Don Gummer. Ο διάσημος γλύπτης και η μεγάλη μας ηθοποιός γνωρίστηκαν στο διαμέρισμα του αδελφού εκείνης στη Νέα Υόρκη και στην αρχή ήταν φίλοι. Σαράντα και πλέον χρόνια μετά, συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευμένοι...

Emma Stone-Dave McCary

H Emma Stone και ο σκηνοθέτης του Saturday Night Live από την πρώτη στιγμή που έγιναν ζευγάρι θέλησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρώτη φορά που ακούστηκε κάτι γι' αυτούς ήταν τον Οκτώβριο του 2017, όμως ποτέ δεν έκαναν μαζί κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί η φήμη ότι οι δυο τους είναι στα πρόθυρα χωρισμού αλλά και πάλι κανείς δεν έχει μιλήσει ή δώσει έστω και μία μικρή λεπτομέρεια για την προσωπική του ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved